mako
פרסומת

באמצע ההופעה - ברנדי נטשה את הבמה ולא חזרה

ברנדי ומוניקה, שתי הזמרות שאחראיות ללהיט The Boy Is Mine, יצאו לסיבוב הופעות איחוד נוסטלגי - אבל באמצע ההופעה, בזמן ביצוע, ברנדי פשוט ירדה מהבמה בלי הסבר ולא חזרה. את הלהיט הגדול שלהן מוניקה ביצעה לבד

יפתח כרמלי
פורסם:
הזמרת ברנדי בהופעה
ברנדי | צילום: TikTok
הקישור הועתק

ברנדי ומוניקה הן שתי זמרות שזכורות היום בעיקר בזכות הלהיט המשותף שלהן מ-1998, The Boy Is Mine. הן יצאו לסיבוב הופעות איחוד נוסטלגי בשבוע שעבר - אבל בינתיים זה לא בדיוק הולך חלק.

בהופעה ביום שבת האחרון בשיקגו עלו שתי הזמרות לבמה וביצעו יחד מספר שירים - עד שבאמצע שיר, ברנדי, תוך כדי שהיא ממשיכה לשיר, פשוט ירדה מהבמה, הפסיקה לשיר, ולא חזרה. את המשך ההופעה מוניקה נאלצה להמשיך לבד - כולל הלהיט הגדול שלהן והסיבה שבגללה רוב הקהל, כנראה, הגיע, The Boy Is Mine.

אחרי ההופעה המוזרה, ברנדי ניסתה לספק הסבר להתנהגות שלה אבל השאירה את המעריצים עם יותר שאלות מאשר תשובות. "אני מתנצלת מכל הלב על הסיום המפתיע להופעה בשיקגו. אחרי שבועות של חזרות בלתי פוסקות, חוויתי התייבשות ותחושות כאילו אני רוצה להתעלף, וכולם הסכימו שעדיף לי לשים את הבריאות שלי במקום הראשון", פתחה את דבריה.

"עדיין החלטתי לנסות ולחזור ולתת את הכל למרות שלא הרגשתי טוב. בגלל שנאלצנו לעשות כמה שינויים וההופעה מאוד טכנית, לצערי לא יכולתי להתחבר באופן מלא מבחינת סאונד להפקה". בקיצור, התייבשת, או היו בעיות סאונד, או מה? תחליטי, גברת.

פרסומת

סיבוב ההופעות המשותף של ברנדי ומוניקה מגיע אחרי שנים של טענות לשנאה בין השתיים: בשיר המשותף שלהן שתי הזמרות רבות על אהבתו של בחור, ובשמועות סביב השיר המגה-מצליח נטען כי הוא מבוסס על איבה אמיתית ביניהן. בהמשך הגיעו טענות לפיהן מוניקה כעסה כשברנדי ביצעה את השיר לבדה בתכנית אירוח, וברנדי כעסה שמוניקה לקחה את שם השיר להיות גם השם של אלבום הסולו שלה. המנהלים שלהן הכחישו בזמן אמת את הכל, אבל שנים אחר כך הודו שהן לא הסתדרו במהלך ההקלטות ונעשו מאמצים גדולים כדי להרגיע את הרוחות ביניהן.