mako
פרסומת

אושר כהן, אודיה, עומר אדם ועידן עמדי יופיעו ב-NEXT 2026

הפקת המופע הודיעה על רשימת המשתתפים לשנה הבאה, עם עיבודים מיוחדים ושיתופי פעולה בין האומנים. מועד פתיחת המכירה יתפרסם בקרוב

גיל משעלי
פורסם:
אודיה, עומר אדם ואושר כהן בהיכל מנורה
אודיה, עומר אדם ואושר כהן בהיכל מנורה | צילום: צילום: עמרי סילבר
הקישור הועתק

אושר כהן, אודיה, בן צור, עומר אדם, עידן עמדי וריטה יופיעו ב-NEXT 2026, כך הודיעה הפקת המופע. במופע ישולבו להיטים של הזמרים, קלאסיקות, עיבודים מיוחדים ושיתופי פעולה שנבנו במיוחד למופע, בביצועים חד-פעמיים של המשתתפים.

הליהוקים של אושר כהן ובן צור פורסמו לראשונה ב-mako. לפי ההפקה, בשנה שעברה נמכרו לסדרת מופעי NEXT קרוב לרבע מיליון כרטיסים. מועד פתיחת מכירת הכרטיסים ל-NEXT 2026 יתפרסם בקרוב.

בשנה שעברה הביצועים של נינט הפכו להיות הלהיט של המופע, ובשנה לפני כן שיתוף הפעולה בין אביב גפן לעומר אדם היה זה שהסעיר את המעריצים. יהיה מעניין לעקוב אחרי הביצועים השנה ולראות את מה המעריצים יאהבו יותר ולאיזה יתחברו פחות.