"הבנתי שאני חיה רק פעם אחת": דניאלה גלבוע מוציאה סינגל בכורה
שנה אחרי שחזרה מהשבי, דניאלה גלבוע משחררת הבוקר את סינגל הבכורה "איפה שהכל נגמר". "החלום הכי גדול שלי עוד הרבה לפני 7 באוקטובר היה להוציא שירים משלי ולעסוק במוזיקה ביום יום", היא מספרת על ההחלטה לצאת לדרך מוזיקלית מקצועית, בליווי הצוות שנחשף ב-mako. השיר האישי שכתבה יחד עם גיל ויין ואורי שכיב מתאר את הדרך מהמקום החשוך ביותר אל האור

דניאלה גלבוע משחררת הבוקר את סינגל הבכורה שלה, "איפה שהכל נגמר", אחרי שנחשף ב-mako שהיא מרכיבה את הצוות שילווה אותה בצעדיה הראשונים בתעשיית המוזיקה. עכשיו זה רשמי - השיר הראשון בחוץ, וזו יריית פתיחה לקריירה שהיא בונה בחודשים האחרונים מאחורי הקלעים.
"מוזיקה הייתה האוויר שלי לנשימה, התרופה שלי לשמחה ולעצב, המקום הבטוח שלי", סיפרה. "החלום הכי גדול שלי עוד הרבה לפני 7 באוקטובר היה להוציא שירים משלי ולעסוק במוזיקה ביום יום. ואז הגיע האירוע שטלטל את חיי. מעבר לעומק שהוא הוסיף לכתיבה שלי, הוא גם גרם לי להבין שאני חיה רק פעם אחת".
"עברה שנה מאז שחזרתי הביתה, ובמהלך הזמן הזה עבדתי הרבה על עצמי", הוסיפה גלבוע, "להבין מי אני, מה עברתי, לעכל את האובדן שחוויתי. הטיפול והעבודה הפנימית לא נגמרים, אבל היום אני מרגישה מוכנה לחשוף בפעם הראשונה את המילים והמחשבות הכי אישיות שלי. חשוב לי שתדעו שאני כאן כדי להישאר".
את השיר היא כתבה יחד עם גיל ויין ואורי שכיב, כשעל העיבוד וההפקה המוזיקלית חתום ויין. מדובר בשיר אישי שנכתב מתוך החוויה המטלטלת שעברה בשבי, ובו היא מתארת את הדרך מהמקום החשוך ביותר אל רגעי האור והחזרה הביתה.
כפי שפורסם ב-mako, גלבוע חתמה לאחרונה על ניהול אצל אור נדיב, שמנהל בין היתר את מיקה משה ואבי אבורומי, ובחרה במשרד יחסי הציבור "אן גרופ" של דבורי קרזנר שילווה אותה, בין השאר סביב השקת הסינגל. מדובר במהלך מסודר שמסמן כוונה ברורה לבסס קריירה ארוכת טווח.
