mako
פרסומת

המעריצה שמיררה בבכי בגלל "להינשא הלילה" של עומר אדם

המעריצים הוותיקים של עומר אדם חיכו לרגע שבו עומר אדם יוצא את "להינשא הלילה" באופן רשמי, למרות שהוא מתנגן בחופות כבר כמה שנים טובות. מעריצה אחת התרגשה יותר מדי ובכתה את נשמתה: "אני בוכה כמו מטומטמת. שנים רציתי שהוא יוציא את הקאבר הזה"

גיל משעלי
פורסם:
אביה סהלו בוכה בגלל עומר אדם
אל תבכי כפרה עלייך
הקישור הועתק

הסטורי של אביה סהלו כשהיא ממררת בבכי עוזר להבהיר כמה המעריצים חיכו לקאבר של עומר אדם לקלאסיקת החופות "להינשא הלילה" של יניב בן משיח, שיצא כחלק מהאלבום החדש שלו, "חלק מהנצח". "יואו, אתם לא מבינים מה זה עושה לי בגוף", אמרה סהלו בין דמעה לדמעה.

"שנים רציתי שהוא יוציא את הקאבר המפגר הזה. אמא'לה, אני באמת בוכה כמו מטומטמת. זה באמת בונוס, עומר". אחרי שאדם שיתף את הסרטון של סהלו, היא מצידה העלתה את ההודעה ששלחה לה: "כפרה עלייך אל תבכי".

"להינשא הלילה" יצא במקור על ידי בן משיח ב-2006 והפך עם לאחד משירי החופות האהובים בישראל, לצידם של להיטים כמו "אם אשכחך ירושלים" של בן סנוף או "בראשית עולם" של שלומי שבת. איפשהו, במהלך השנים, צצה באינטרנט גם הדלפה של עומר אדם לשיר. הדיג'יי רוני מלר חיבר בין הגרסאות ב-2021, ומאז המשאפ שלו הורד מיוטיוב על ידי NMC, אבל שיתוף הפעולה שמעולם לא התרחש במציאות כבר הפך לפסקול חופות.

זה לא הקאבר היחיד שאדם הוציא ב"חלק מנצח". קצת אחרי שהודח מכוכב נולד ב-2009, קאבר מאולתר לשיר "להשתטות" של סה לה וי וליאור פרחי ז"ל, הופץ ביוטיוב ועם השנים הפך למה שנקרא דיפ-קאט של המעריצים הוותיקים. לא ברור מה גרם לו פתאום לשחרר את שני השירים האלה באופן רשמי, אבל ניכר שהמעריצים מאושרים משניהם.

פרסומת