mako
פרסומת

לורד רוקדת בטירוף את "משחקי הרעב"

לורד בקליפ לסינגל האחרון והמעולה שלה "Yellow Flicker Beat" מתוך "עורבני חקיין". קלווין האריס באלבום התארחויות מוצלח, שמכסה גם את ארה"ב וגם את בריטניה. ג'רמייה מסמפל את סנאפ ומייצג יפה את הצליל האורבני שחוזר בגדול במצעד האמריקני. החדש של בן הווארד הוא שיעורי בית לרדיו המקומי

נוי אלוש
mako
פורסם:
אין תמונה
תנועות של עורבני חקיין
הקישור הועתק

הפסקול המלא ייצא ב-17 בנובמבר ויכלול שיר חדש נוסף של לורד, אינטרפרטציה חדשה שלה לשיר של ווסט והופעת אורח בשיר חדש של סטרומאה, לצד שירים חדשים של שמות כמו טובו לו, צ'ארלי אקססיאקס וגרייס ג'ונס. בחוץ כבר מסתובבים שני שירים מעולים מתוך הפסקול, אחד של הכמיקל בראד'רס ומיגל ו-אחד של צ'רצ'ס החביבים, שבטח קיבלו את הג'וב הזה אחרי שלורד שמעה את הקאבר שלהם ל "Team" שלה.

לא באמת משנה באיזו יבשת אתה יושב, התוצאה בכל מקרה מוצלחת למדי, ולהוציא קטעים חלשים פה ושם, (למשל Slow Acid), וכמה שמרגישים קצת כמו שידור חוזר (עוד פעם גולדינג על פזמון שכונה?), מדובר באלבום מסחרי טוב, שינפק עוד הרבה סינגלים. ובתקווה שהחיבור הסופר מדבק עם "חיים" יהיה אחד מהם.

השאלה הגדולה היא בעיקר מה הלאה? כי לא באמת בטוח שלעולם יהיה כוח גם לסיבוב שלישי של "האריס מארח", בטח כשדיוויד גואטה, מחכה מעבר לפינה עם "Listen"' שיוצא עוד שבועיים , שמלבד "דיינג'רס" הממכר יכלול גם שיתוף פעולה נוסף עם ניקי מינאז' ושני קטעים חדשים עם סיה, שהרבה אנשים מחכים להם.

פרסומת