עמיר בניון מקדיש שיר להצלת הקצין הנעדר
עמיר בניון הוציא היום את הקטע "ישיש" ומקדיש אותו "להצלחת חיילי צה"ל באיתור הנעדר, קצין גבעתי, סג"מ הדר גולדין". בניון פרסם מכתב לראש הממשלה, ביקש ממנו לאחד את העם אחרי המלחמה, והוסיף: "אנחנו נמצאים היום במצב רוחני גבוה, כשאתה רואה צעירים מוסרים את נפשם מאהבה לעם ישראל וקופצים על רימונים". לחיילים הוא מקדיש את "ראו בנים" ואת "מי יוכל לנצח את הניגון שלנו"


עמיר בניון כבר שר ונשא תפילות למען שלושת הנערים החטופים וניצחון חיילי צה"ל וקרא לנקמה, ובהמשך שר לחמאס "לא תנצחו אותי" ופייט פסוקי תהילים.
היום הוא מוציא את הקטע "ישיש" ומקדיש אותו להצלחת חיילי צה"ל באיתור הנעדר, קצין גבעתי, סג"מ הדר גולדין.
בניון לנתניהו: "אחד את העם"
הבקשה של בניון מראש הממשלה היא: "אני רוצה לבקש ממך משהו חשוב. אתה הרי יודע שהאחדות נותנת לנו את הכח, ורק האמונה בקב"ה והערבות ההדדית נותנים לנו את הכח. אחרי שהמלחמה תסתיים בע"ה בהצלחה, אני מבקש ממך לעשות הכל, ולפנות את האנרגיה הזו לחיבור בין פלגי העם. חשוב שכל הזמן נדבר, שנהיה קרובים אחד לשני, ולא נשכח את הימים האלה. אני מאחל לך ולשאר ההנהגה, שזה יהיה הניצחון הערכי הבא שלנו".