mako
פרסומת

ערב מול ירח: ארצי אירח את מסיקה ועמדי

שלמה ארצי הופיע במועדון "זאפה" בתל אביב ואירח על הבמה את מירי מסיקה לביצוע "שיר ערש", ואת מסיקה ועידן עמדי ב"ירח" בסיום. מסיקה לא התאפקה והדביקה לו נשיקה. צפו

אסף נבו
mako
פורסם:
אין תמונה
"ידעתי שאת תנשקי אותי בסוף, לא יכולת להתאפק?". שלמה ארצי ומירי מסיקה
הקישור הועתק

שלמה ארצי הופיע אמש במועדון "זאפה" בתל אביב, ואירח על הבמה לשני שירים זמרים אורחים שצפו בהופעתו מהקהל. מירי מסיקה עלתה לשיר איתו את "שיר ערש", הלקוח במקור מההצגה "אסתר המלכה", שארצי צפה בה עוד בילדותו. מסיקה ביצעה את השיר במחזה אחר, "שלמה המלך ושלמיי הסנדלר".

ארצי סיפר את סיפור המסגרת שסביב השיר, והציג את הגיטריסט שלו אבי סינגולדה כ"מלך ומאלף פילים". בקטע שבו אמר "ועכשיו תכניסו את הפילים" הסבירה מסיקה שהיא "אחרי לידה", וארצי התפקע מצחוק: "גם אני אחרי לידה".

בסוף ההופעה התלבט ארצי יחד עם הקהל עם איזה שיר לסיים. "אולי פעם אחת לא נעשה את 'ירח'"? הציע, ומישהו הדליק אותו על שיר אחר. אבל לבסוף הוא נתן את "ירח". "צריך שיר שאנשים יזמזמו בדרך הביתה", אמר בהומור, וחיקה זמזום.

כל הכרטיסים לשמונה ההופעות של שלמה ארצי במועדון "זאפה" אזלו תוך שעה מרגע תחילת המכירה, כפי שקורה בכל חורף. במקביל ממשיך ארצי לעבוד על האלבום החדש שלו עם בן ארצי ופטריק סבג..