mako
פרסומת

"ואיזה מסכנים החיילים ששוכבים עכשיו בבוץ"

בזמן שבחוץ משתוללת סופה ביקשנו מעורכי מוזיקה בכירים ברדיו להכין עבורנו את פס-הקול המושלם להעביר איתו את הסופה שבחוץ. קבלו תריסר שירים שיחממו לכם את החורף

אסף נבו
mako
פורסם:
אריק איינשטיין 09
אריק איינשטיין 09 | צילום: זיו קורן
הקישור הועתק
אריק איינשטיין 09
"נוסעים במכונית הישנה לתוך הלילה הרטוב". אריק איינשטיין ז"ל | צילום: זיו קורן

מזג האוויר הקשה מכניס אנשים לבתים, למיטות, מתחת לשמיכות. הקלישאה של השדרניות המלחששות ברדיו מדברת על כוס שוקו חמה מתחת לפוך. עכשיו רק צריך זמר עם קול מדהים או צלילים שנשמעים כמו חלום, כדי להשלים את ההסתתרות מהסופה.

כדי ליהנות מהרגע ביקשנו מעורכי מוזיקה בכירים ברדיו - רועי דלמדיגו, העורך המוסיקלי של רדיו תל אביב, ואלי ממן, העורך המוסיקלי הראשי של רדיו דרום, להכין עבורנו את פס-הקול המושלם להעביר איתו את הסערה שבחוץ. קבלו תריסר שירים שיחממו לכם את החורף (האחרון הוא בחירה פרטית שלנו). ואם יש שירי חורף אחרים שאתם אוהבים יותר - ספרו לנו ולכולם בתגובות.

 

פרסומת

 

 

 

פרסומת

 

 

 

 

פרסומת