צפו ביהודה פוליקר נותן ברוק בקיסריה
אחד ממופעי הקיץ המצליחים הוא של יהודה פוליקר באמפי קיסריה, עם שירי האלבום החדש "מוזיאון החלומות" ולהיטים מכל הזמנים. צפו בו מבצע את הקלאסיקות "רדיו רמאללה" ו"בוקר יום ראשון", עם הרכב נגנים מיוחד, עיבודים חדשים, הפקה מוזיקלית חדשה שיצר וניהול אמנותי של לואי להב
מופע הקיץ המצליח של יהודה פוליקר באמפי קיסריה כולל את שירי האלבום החדש "מוזיאון החלומות" ולהיטים מכל הקריירה.
המופע זכה עד כה לביקורות מצוינות, כאשר פוליקר מופיע על הבמה עם הרכב נגנים מיוחד, עיבודים חדשים, הפקה מוזיקלית חדשה אותה יצר וניהול וייעוץ אמנותי של לואי להב האחד והיחיד.
מתוך המופע צפו בפוליקר מבצע את הקלאסיקות "רדיו רמאללה" ו"בוקר יום ראשון", שהופיעו במקור באלבומים "אפר ואבק" ו"עיניים שלי".
יהודה פוליקר ישוב להופעה באמפי קיסריה ב-10 ביולי. ב-14 באוגוסט יופיע בבית גוברין, אורחת מיוחדת: ריקי גל.