המלצה על חומוס פרג': זה מה שנקרא אותנטיות
ליאור דיין ביקר בחומוס פרג' בחיפה, ויצא עם בטן מלאה וגם הורסקופ אישי (ומלחיץ). איזה ציון קיבל החומוס? וכמה חריף היה הפלאפל? מדד הבילויים
המקום:
חומוס פרג', שדרות המגינים 29, חיפה.
גרגיר הזהב (או: מה מיוחד כאן?):
"כבר 40 שנה אנשים באים כדי לאכול חומוס וגם בשביל שיקראו להם את העתיד".
מדד הרעב: ציון 5
"הגעתי מאוד רעב"
מדד המהירות: ציון 5
"מעולם לא קיבלתי חומוס במהירות כזאת גבוהה. הפילוסופיה היא שאנשים באים לפה כשהם בדרך, והם צריכים לקבל את זה על המקום, מהר".
מדד הנראות: ציון 4.5
"פרג' הוא אדם חתרן ולכן הוא לא עושה את מה שכולם עושים, הצנוברים מסודרים חיצונית".
מדד הטעם: ציון 5
"פרג' זה סוג של מאורע בחיי, חומוס כזה עוד לא אכלתי, אין על מה לדבר. לא חושב שאפשר להגיע ליותר מזה, פשוט חומוס מדהים. מהרגעים האלו שאתה יושב ואוכל ואומר 'לא רע להיות מבקר חומוס'".
מדד התוספות (או: מה שמסביב): ציון 4
"יש משהו חריף בפלאפל וזה טיפה מוריד".
הציון הסופי במדד הבילויים: ציון 5
"חווית החומוס על פי פרג' היא חוויה מושלמת, זה מה שנקרא אותנטיות".

עוד המלצות:
"הבילויים" עם אסף אטדגי, עינת ארליך ונבחרת הכתבים: בכל יום א'-ד' בין השעות 12:00 ועד 16:00 בערוץ 24
1.