מוזיקה
מוזיקה

ארץ זבת קמח חומוס ושעועית מש: מסקנות מסדנת בישול טבעונית

"באתי רעב וסקפטי", אומר עומר חימי על סדנת הבישול הטבעוני של רשת 4CHEF, אליה לקחה אותו תמרה אהרוני. אחרי כמה בטטות צלויות, אגוזים קלויים וקיש פטריות אחד מוצלח במיוחד – הוא הרבה פחות סקפטי לגבי הטרנד הקולינרי שסוחף את העולם, "אבל עדיין קצת רעב". אז מה אפשר לעשות מפירות, ירקות, אגוזים, זרעים, דגנים וקטניות? ניסים ונפלאות

mako | הבילויים | ערוץ 24 | פורסם 30/07/15 15:37 
חברים
פעילות
המלצות