הוא ידוע כבחור רגיש שעושה קסמים עם מילים, ואחראי על כמה משירי האהבה הכי רומנטיים שנכתבו פה בשנים האחרונות, אבל האם גם במטבח דודו יודע לעשות קסמים? אם כן אז הוא בהחלט בחור ששווה לקחת להורים.

היום (שישי) יגיע דודו אהרון לבשל במטבח של פבלו, ויחד הם יקבלו את החג בשירים, בישולים, ושיחות על אהבה. קבלו הצצה ראשונה לתכנית וכמובן למתכונים.

פיצה בשר על טורטייה

2 טורטיות מקסיקניות

מעט שמן זית

300 גרם בקר טחון עם שומן

עגבניה גדולה חתוכה לקוביות

בצל סגול קצוץ דק

גבעולי בצל ירוק פרוסים

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן צנוברים קלויים

תבלינים לפי הטעם: סומק, מלח ופלפל

כפית גרידת לימון

100 גרם זיתי טסוס פרוסים

5 צנוניות פרוסות דק

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים למעט הטורטיות בקערה., מניחים חצי כמות על כל טורטייה, מזלפים מעט שמן זית, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכרבע שעה.

כבד עוף עטוף בקר מעושן ברוטב רימונים

12 כבדי עוף

12 פרוסות נקניק בשר מעושן פרוס דק

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית

בצל אדום

כוס יין

כף דבש

כפית גרגירי פלפל ירוק בחומץ

כפית רכז רימונים

לקישוט:

עירית קצוצה

אופן ההכנה:

  1. במחבת כבדה מטגנים את הכבדים ומוציאים אותם.
  2. עוטפים כל כבד בפרוסת נקניק (אם צריך סוגרים עם קיסם), ומטגנים שוב.
  3. מוציאים מהמחבת ובאותה המחבת מכינים את הרוטב: מטגנים את כל המרכיבים ומצמצמים את היין עד לקבלת רוטב סמיך.
  4. מגישים את הכבדים העטופים עם רוטב, ומפזרים מעל עירית קצוצה.

"פבלו, אוכל וחברים", שישי, 15:00, ערוץ 24


>> גם לכם יש מתכון מנצח? שתפו אותנו ואולי תזכו בפרס

>> לכל הפרקים של פבלו, אוכל וחברים