mako
פרסומת

גיא מנטש: "אף פעם לא האמנתי שאהיה עם מישהי מהתחום"

הצמד גיא ויהל הגיעו לתכניתו של פבלו רוזנברג ופתחו את הלב והתיאבון. בין חיתוך הירקות לשימון המחבת, השלושה דיברו על זוגיות, וגיא שיתף, בערך, איך זה לחיות עם זמרת נוספת בבית. הצצה ראשונה

ערוץ 24
mako
פורסם:
הקישור הועתק

זה היה צפוי שפבלו, הרומנטיקן הלטיני, ידבר עם גיא ויהל על אהבה וזוגיות. בעוד יהל נשוי וטוען שהיה "רווק גרוע", גיא דיבר על הזוגיות שלו עם אחת הנשים הסקסיות בעולם המוזיקה: מארינה מקסימיליאן. כשנשאל על הזמן שעבר מאז שהחלו לצאת ענה: "אצלי זה נחשב הרבה זמן. גם אני הייתי הייתי במקום הזה של מה זה אומר 'לצאת עם זמרת', אבל זה ממש כיף". השניים גם ביצעו עם פבלו את הלהיטים הגדולים שלהם באולפן וכמובן, הכינו איתו מטעמים נהדרים. המתכונים לפניכם.

סלט "עצבני"

חופן צנוניות

2 שיני שום

בצל סגול פרוס

חופן כוסברה

פלפל אדום חריף

שומר

מלח ופלפל לפי הטעם

כף שמן זית

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הצנוניות, השומר, הבצל והשום.
  2. קוצצים דק את הפלפל החריף והכוסברה.
  3. מערבבים הכל ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.

 

פורטבלו עם צ'דר בתנור

4 פטריות פורטבלו גדולות

2 שיני שום כתושות

כפית מחית כמהין

פלפל אדום חריף קצוץ

2 גבעולי פטרוזיליה קצוצים

גרידת לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית

100 גרם צ'דר

 אופן ההכנה:

 

  1. קוטמים את רגלי הפטריות, ושמים את הראשים הפוכים בתבנית תנור.
  2. בקערה מערבבים את השום, הכמהין, הפלפל החריף, הפטרוזיליה וגרידת הלימון, וממלאים את הפטריות בתערובת.
  3. מזלפים מעט שמן זית ובוזקים מלח ופלפל.
  4. חותכים את הגבינה לפיסות, מניחים מעל, ומכניסים לתנור ל-10 דק' בחום של 180 מעלות.

ריגטוני בראגו

חבילת פסטה חלולה, למשל ריגטוני

 

לרוטב ראגו:

בצל גדול

כרישה

3 גבעולי סלרי

2 גזרים

3 שיני שום

300 גרם בקר טחון

2 כפות רכז עגבניות

קופסת עגבניות מרוסקות

אורגנו

מלח ופלפל לפי הטעם

כוס יין אדום

מעט שמן זית

 

להגשה:

בזיליקום

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים דק את הבצל והכרישה ומטגנים במעט שמן זית.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב תוך כדי טיגון עד שכל הבשר משנה את צבעו.
  3. מוסיפים גזר קצוץ דק, שיני שום פרוסות וגבעולי סלרי, ומטגנים עוד כ5 דק'.
  4. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, ומבשלים עוד 8 דק' נוספות.
  5. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ובסיום מגישים עם הרוטב ועם עלי בזיליקום טריים.

בתיאבון!

פבלו, אוכל וחברים, שישי ב-16:20 ושבת ב-17:00