גם את השבת הקרובה יקבל פבלו רוזנברג עם אורח שהוא חבר טוב. יחד עם ליאור נריקס יבשלו השניים, ישוחחו ושירו את אחד הלהיטים הגדולים של פבליטו: "בדמעות שאת בוכה". אתם מוזמנים לצפות בדואט המרגש, ולנסות בבית את המתכונים אותם יכינו בתכנית. 

חזה אווז ברוטב פירות יער, מוגש על מצע פירה תפוחי-אדמה

2 נתחים של חזה אווז

תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל

לרוטב:

חבילת פירות יער

4 כפות סוכר חום

כף חומץ בלסמי

3/4 כוס יין אדום

חצי כפית תמצית וניל איכותית

להגשה:

פירה מ-5 תפוחי אדמה גדולים

 אופן ההכנה:

  1. מכינים את הרוטב: מבשלים את פירות היער עם הסוכר וחומץ הבלסמי.
  2. לאחר כ-2 דק' מוסיפים את היין ומצמצמים עד שנותר רוטב סמיך.
  3. חורצים את השומן של חזה האווז, ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מטגנים עם הצד של השומן כלפי מטה, עד שהשומן נמס ונותרת ממנו שכבה פריכה בלבד.
  5. הופכים ומטגנים על הצד השני עוד כ-2-3 דקות.
  6. מכניסים את חזה האווז לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-6 דקות, ולאחר מכן מוציאים ונותנים לו להצטנן מעט.
  7. לאחר מכן, פורסים את החזה, ומגישים עם הרוטב מעל פירה תפוחי האדמה.

 "פבלו, אוכל וחברים", שישי (24.10), 15:00, ערוץ 24