mako
פרסומת

לשיר איתך: הדואט והמתכון של פבלו ושמעון בוסקילה

בשישי הקרוב יארח פבלו את שמעון בוסקילה לקצת בישולים, ריכולים ודואט מרגש אחד. צפו בביצוע של השניים ללהיט "עד סוף העולם", בתוספת המתכון מעורר התאבון מהתוכנית

תוכניות קשת
ערוץ 24
פורסם:
הקישור הועתק

אורז ספרדי

כוס אורז בסמטי
כוס אפונה ירוקה
פלפל אדום אחד
בצל אדום אחד
תבלינים לפי הטעם: כורכום, פפריקה, מלח ופלפל

אופן הכנה:

  1. קוצצים את הבצל לקוביות ואת הפלפל לרצועות ומטגנים בסיר למשך כ-4 דקות עד שהבצל משחים מעט.
  2. מוסיפים את האפונה וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות.
  3. מוסיפים כוס אורז וממשיכים לטגן עוד כדקה תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים 2 כוסות מים ותבלינים.
  5. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 20 דק'.

 דגים חריפים

דג לברק מפולט ונקי מעצמות
2 עגבניות
פלפל אדום
2 פלפלים חריפים ירוקים
2 פלפלים אדומים יבשים
3 גזרים
2 ראשי שום
2 חבילות כוסברה
תבלינים לפי הטעם: פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, כורכום, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל
שמן קנולה

אופן הכנה:

כמויות ואופן הכנה מדויק לא קיימים אצלנו – מתכון של שמעון בוסקילה – לא בטוח שניתן לפרסם, אבל יש לברר זאת ישירות מולו.

צ'וריסו על מצע תירס ועגבניות

2 כוסות גרעיני תירס מוכנים מקופסת שימורים או קפואים
3-4 נקניקיות צ'וריסו
20 עגבניות שרי
בצל אדום אחד
צרור כוסברה
כף שמן זית
כף חומץ בלסמי
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל וצ'ילי גרוס

אופן הכנה:

  1. מייבשים היטב את גרעיני התירס, מטגנים אותם קלות במשך כדקה, ומוציאים מהמחבת.
  2. מטגנים את הצ'וריסו.
  3. בינתיים מכינים משאר המרכיבים סלט: קוצצים את העגבניות, הבצל והכוסברה, מתבלים בתבלינים, שמן זית וחומץ בלסמי.
  4. מרכיבים את המנה: בתחתית הצלחת מניחים את גרעיני התירס, מעליהם את הסלט, ומעל מניחים את הצ'וריסו.

פבלו אוכל וחברים- שישי ושבת 14:00 – ערוץ 24