כשמאיה בוסקילה נקראה להתייצב בתוכנית של פבלו רוזנברג, היא הגיעה מיד ובלי מסכות. בשיחה גלויה מלב על לב סיפרה לרוזנברג על העליות והמורדות בקריירה, החיים החדשים עם בנה לני, ומערכות היחסים עם המין השני. הצצה לדבריה, וכמובן, איך לא, המתכון:

גראטן תפוחי אדמה בתנור

3 תפו"א לא מקולפים

שומר

3 ענפי טימין

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. פורסים את תפוחי האדמה והשומר במנדולינה או בסכין לפרוסות דקות מאד.
  2. מסדרים בתבנית בצורת מניפה, מתבלים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות..
  3. לאחר כ-35 דק' מוציאים ומגישים.

ניוקי בעגבניות ופלפל אדום

חבילת ניוקי

לרוטב:

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

קופסת עגבניות מרוסקות

מלח ופלפל לפי הטעם

3 שיני שום

3 כפות שמן זית

מעט רוטב סויה

חופן עלי בזיליקום טריים

להקרמה:

100 גרם מוצרלה מגורדת

100 גרם  פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הרוטב בסיר או מחבת עמוקה שניתן להכניס לתנור: מתחילים מהפלפלים והשום. מוסיפים את העגבניות ומתבלים בשאר המרכיבים.
  2. בזמן שהרוטב מתבשל מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
  3. מוסיפים את הניוקי לסיר, מערבבים, מפזרים גבינת מוצרלה ופרמז'ן מלמעלה, ומעבירים לתנור לכמה דק' עד שמשחים ומוקרם.

סטייק פילה ברוטב יין אדום וציר בקר

1.5 ק"ג פילה עגל פרוס לסטייקים

מלח גס

פלפל גרוס

לרוטב:

2 כוסות יין

3/4 כוס ציר בקר

כפית גרגירי פלפל ירוק בחומץ

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הרוטב: מבשלים את כל מרכיבי הרוטב ומצמצים במשך כרבע שעה עד שמתקבל רוטב סמיך.
  2. מתבלים היטב את הסטייקים משני הצדדים במלח ופלפל, וצולים כ-3 דק' מכל צד על פלנצ'ה לוהטת.

בתיאבון!

>> גם לכם יש מתכון מנצח? שתפו אותנו ואולי תזכו בפרס

>> לכל התוכניות של "פבלו, אוכל וחברים"

"פבלו, אוכל וחברים", שישי ב-15:00 ושבת ב-17:00, ערוץ 24