"יש לי שלושה ילדים, אחד בן 15, אחת בת 12 יפהפייה – ושרה מדהים! והקטנה בת חמש וחצי, מאור חיי. ויש לי גם שני נכדים והשלישי בדרך. אז אני מוקף... ואתה יודע מה, סקופ: יש לי גם חברה חדשה. קוראים לה רינת, היא מקסימה, אנחנו ביחד כמה חודשים, והיא יצרה קשר נהדר עם הילדים שלי – שזה מה שהכי חשוב".

לא נותר אלא לקוות בשבילם שהוא גם מבשל להם, כי זה נראה פשוט מעולה:

1 – ניוקי לופטו

חבילת ניוקי

300 גרם קוביות של פילה בקר

2 כוסות ברוקולי

בצל סגול

סלסלת פטריות

חופן עגבניות מיובשות

שמן זית

2 שיני שום

כף ברנדי

כפית טבסקו

אופן ההכנה:

  1. רוטב: מטגנים קוביות פילה לזמן קצר מכל צד, ומוציאים מהמחבת.
  2. באותה מחבת מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הפטריות ולא מכן אצ הברוקולי והשום עם שאר מרכיבי הרוטב. ממשיכים לבשל עוד כ-5 דק', ואז מחזירים את הפילה למחבת לבישול של עוד 2-3 דק'.
  3. במקביל מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן ובסיום מוסיפים למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים.