mako
פרסומת

מה גרם לטהוניה ולמור להתפשט ולהתחבר לאלקטרודות

החורף כבר כאן וכשקר בחוץ מי מאיתנו לא אוהב להימרח מול הטלוויזיה ולטחון? הבעיה היא שאת הקלוריות שאנו אוכלים לא כל כך קל לשרוף ואם אתם לא רוצים לרוץ בקור או להיגרר 3 פעמים בשבוע לחדר הכושר כדאי שתראו את שיטת האימון החדשה שטהוניה רובל ומור סילבר בחנו עבורכם ואשר תדרוש מכם רק אימון אחד קצר בשבוע

ערוץ 24
פורסם:
הקישור הועתק

מור סילבר
צילום: עופר חן, מאקו

לשמחתנו, מסתבר שיש דרך יעילה יותר מאימון סטנדרטי שמתאימה בדיוק לעצלנים כמוכם שלא רוצים להקדיש שעות על גבי שעות לכושר.

קוראים לה EMS  וזו שיטת אימון אשר פותחה בנאס"א עבור אסטרונאוטים השוהים בחלל זמן רב ללא כוח הכבידה.

שיגרנו את צמד השליחות שלנו למשימות מיוחדות, טהוניה רובל ומור סילבר, לא לחלל אלא רק ליפו ושם, לצד הדוכנים הססגוניים של שוק הפשפשים, הן הגיעו למכון כושר לא שגרתי.
לאחר שנשלחו להוריד את כל הבגדים (כולל חזיה ותחתונים!) ולבשו חליפה מיוחדת עם אלקטרודות, הן התנסו באימון כוח מיוחד בשילוב מדריך אישי.
מדובר באימון היעיל פי 18 מאימון כושר סטנדרטי, פועל במקביל על כל השרירים ומאפשר לרובל ולסילבר לשרוף בתוך 20 דקות 500 קלוריות ולהמשיך למשהו הרבה יותר כיפי - אחר צהריים של שופינג.

טהוניה
צילום: אביב חופי