mako
פרסומת

לחיים: איך הפך הוירטואוז המוזיקלי לאמן במטבח

מאחוריו 40 שנות קריירה, ומלפניו: האתגר של לבשל ולשיר יחד עם פבלו רוזנברג. שלמה גרוניך, המוזיקאי המחונן, הגיע לתכנית "פבלו, אוכל וחברים" לנגן על הסירים והמחבתות ולבשל על הקלידים. או להיפך. לחיים!

ערוץ 24
mako
פורסם:
הקישור הועתק

יש לו סימפטיה, כישרון והמובן מוזיקליות, עכשיו, כך מתברר, יש לשלמה גרוניך גם ידע קולינרי לא רע בכלל, אותו הפגין כשהגיע להתארח במטבח של "פבלו, אוכל וחברים". לא יכולים לחכות ורוצים לאכול את מה שהוא בישל מול המסך? בבקשה, הנה המתכון: 

המבורגר עם חזה אווז וביצת עין

להמבורגר:

500 גרם נתח אונטריב טחון

בצל מגורד

מלח ופלפל

להגשה:

בטטה

רוטב צ'ילי

צ'ילי גרוס ופפריקה

נקניק כתף בקר

ביצה

חמוצים

רטבים שאוהבים: מיונז, טחינה, חומוס, חרדל, רוטב צ'ילי

לחמניית המבורגר

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי ההמבורגר בקערה ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
  2. בינתיים חותכים את הבטטה לשמיניות, מערבבים עם רוטב צ'ילי ומעט צ'ילי גרוס פפריקה ומכניסים לתנור למשך כחצי שעה.
  3. מקפיצים פרוסות כתף בקר על הפלנצ'ה, ומוציאים עד להגשה.
  4. יוצרים מתערובת ההמבורגר קציצות, ומטגנים על הפלנצ'ה משני הצדדים.
  5. במקביל מכינים ביצת-עין, ומגישים את ההמבורגר בלחמניה עם רוטב שאוהבים וחמוצים, ועם ביצה ונקניק מלמעלה. לצד הלחמניה עם ההמבורגר מגישים את הבטטה מהתנור ורטבים.

 "פבלו, אוכל וחברים", עונה 2, שבת, 17:00