mako
פרסומת

האינסטגרמיות האהובות הגיעו לפסטיבל קואצ'לה

מה קורה כשכוכבת הרשת לינדזי פלאס, הדוגמנית-שחקנית אמילי רטאייקאוסקי ודוגמנית הפיטנס אנה שרי נפגשות באותו מקום על הגלובוס? רק דברים טובים, והאינסטגרם שלהן הוא הוכחה לזה

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
לינדזי פלאס
לינדזי פלאס | צילום: אינסטגרם\lindseypelas
הקישור הועתק
אומרים שקואצ'לה - אם ככה כותבים את זה בכלל - הוא אחד מפסטיבלי המוזיקה הכי חשובים בעולם וכל ה-A ליסטרז מגיעים לפקוד אותו. תכל'ס, ממש לא אכפת לנו מה קורה שם ולמה, אבל כן שמחנו לדעת מי הגיעו.
 
בין החוגגים הרבים יכולתם למצוא את אחת מכוכבות הרשת הכי אהובות - לינדזי פלאס, שזאת הפעם הראשונה שלה בפסטיבל ולכן היא תיכננה לבטא את עצמה במיליון אאוטפיטים שונים. כלומר, היא ארזה הרבה סוגים של ביקיני זעירים, ומיד אחרי שהיא תתאושש מהדברים שקרו לה (הנגאובר קשה, איבוד הנייד ואיבוד מיתרי הקול) היא מתכוונת להעלות לאינסטגרם שלה עוד תמונות מהמבחר הזה.
 
 
 
עוד מכוכבות הרשת שהגיעו לשם היו אמילי רטאייקאוסקי, שהחליטה להגיע לאירוע עם ג'ינס שחושף את הישבן, ודוגמנית הפיטנס הכי פופולארית אולי ברשת - אנה שרי. 
 
אמילי העלתה גיף שלה צוהלת בביקיני, כמובן, ואנה שלחה רק תמונה קטנה מהמטוס הפרטי בדרך לאירוע, אבל הבטיחה שנקבל עוד הרבה יותר ממנה בהמשך. אנחנו נעשה את תפקידנו נאמנה ונמשיך לעקוב.