mako
פרסומת

לאן נעלם החוטיני של אנה בראגה?

נציגת המינימליזם באופנת בגדי הים עושה את זה שוב, ומסנוורת אותנו בעוד תצוגת תכלית שכולה עור ומעט מאוד בד

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
אנה בראגה
אנה בראגה | צילום: PCN
הקישור הועתק
אנה בראגה
מסמסת לנו? | צילום: PCN

הפצצה הברזילאית אנה בראגה ממשיכה ברצף הבלתי אפשרי של ביקיני –חוטיני שמצטמצם ונעלם לו בין פלחי ישבנה, ואנחנו חוששים מהיום שבו הבד הדקיק יעלם כליל. בקטע רפואי, כן? כי אחרת אנחנו מבסוטים לגמרי.

אנה בראגה
מתאווררת | צילום: PCN

הפעם החוט הנבחר הוא בצבע סגול, שנראה יותר כאילו מישהו צבע שני פסים סגולים על הגב התחתון בואך חריץ ישבן מאשר בגד ים לגיטימי שנרכש בחנות. בראגה יודעת בדיוק איך ללבוש ביקיני, או יותר נכון איך לא ללבוש אותו, במפגן נדיר של גוף מושלם.

אנה בראגה
הרגישה לבושה מדי | צילום: PCN
פרסומת

לפעמים, באורח פלא, היא אפילו מרגישה שהיא מכוסה יותר מדי – ונותנת דרור לאיבר או שניים כדי שיספגו שמש ישירה, לפעמים החזיה עפה לה, ולפעמים היא אף נפרדת לשלום מהחלק תחתון לכמה רגעים. כמה נפלא שהקיץ הגיע.