mako
פרסומת

עוזרת אישית מדי: חופנת את החזה של הדוגמנית

הסטיילסיטית ניסתה להציל את דוגמנית ויקטוריה'ס סיקרט מרינה לינצ'וק ממבוכה בזמן שהחליפה בגדים בין הצילומים, אבל בפועל יצא לה רגע נדיר שגרר הרבה יותר עניין מהמצופה

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
מרינה לינצ'וק
מרינה לינצ'וק | צילום: Rameypix
הקישור הועתק
מרינה לינצ'וק
הכל ברוח טובה | צילום: Rameypix

דוגמנית ויקטוריה'ס סיקרט מרינה לינצ'וק ניסתה להחליף בגדי ים על סט הצילומים, בלי למשוך יותר מדי תשומת לב - משימה כמעט בלתי אפשרית, שהפכה לאפילו יותר לוהטת בעקבות החלטה מפתיעה של אחת העוזרות שנכחו במקום.

למרות שהבלרוסית הלוהטת רגילה לדגמן בעירום חלקי היא בכל זאת הרגישה מעט חשופה על חוף הים, ועוזרת אישית נלהבת (אולי מדי) מיהרה לעזור לה, והחליטה לחפון את שדיה במחשבה שהמעשה יעזור להגן עליה. יכול להיות שהיא סתם חיפשה תירוץ?

מרינה לינצ'וק
תני לי לעזור לך עם זה | צילום: Rameypix

בפועל התוצאה שהתקבלה הייתה הפוכה לגמרי מכוונת המשורר, ומשכה את תשומת ליבם של כל הגברים ברדיוס של קילומטרים על אותו חוף באי סנט בארט, כולל מספר צלמי פפראצי זריזים שתפסו את הרגע הלוהט. בסופו של יום אנחנו לא מבינים למה כל התימרונים היו נחוצים - היא לבשה בגד שיש בו יותר חורים מבד, והפטמה הסוררת קפצה לבקר בכל מקרה באחד הרגעים בהם קיפצה בין הגלים. אבל אנחנו, כאמור, לא מתלוננים.

מרינה לינצ'וק
מדגדג? | צילום: Rameypix
פרסומת

מרינה לינצ'וק
חברה תומכת | צילום: Rameypix

מרינה לינצ'וק
אז למה התאמצנו? | צילום: Rameypix