קייסי בצ'לור חושפת בביקיני קטנטן
יוצאת האח הגדול VIP אנגליה ממשיכה בחופשות שלה ברחבי העולם עם ביקיני שמתכווץ בכל פעם שהיא עוברת מדינה

אנחנו ממשיכים במאמץ שלנו להחזיר תשומת לב לקייסי בצ'לור, ממנה קצת התעלמנו שלא בכוונה במהלך שהותה בבית האח הגדול בריטניה. הדוגמנית הבריטית עושה לנו את החיים קלים עם מבחר הביקיני הזעיר שלה, שלא משאיר הרבה מקום לדמיון.

הפעם טסה הבריטית הלוהטת לחופשה בפורטוגל, ודאגה שהנכסים שלה יבלטו וימשכו את מירב תשומת הלב בעודה יוצאת מהבריכה ספוגה במים. אנחנו חושבים שהתכנית עבדה לה. עוד בתכניות שלה: להפסיק עם התמונות החושפניות ולהיות שחקנית רצינית. בהצלחה עם זה, קייסי.

נדמה שמאז האח הגדול היא נמצאת בחופשה במדינה אחרת בכל שבוע, ודי מפתיע שעוד לא נתקלנו באותו ביקיני פעמיים. אלא אם כן פשוט לא שמנו לב, מה שמאוד יתכן לאור העובדה כי מודבר בדרך כלל בפיסות בד חסרות משמעות שלא מותירה עלינו רושם כמו שאר החלקים בגברת השופעת.