mako
פרסומת

מי האנשים שמשפשפים במשרד?

עובדים, על הבוס: סקר חדש בדק מהם הרגלי האוננות של גברים ונשים במקום העבודה, וחלק מהנתונים האלה יגרמו לכם לנצח להסתכל אחרת על הבוסים והקולגות

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
סקס במשרד
צילום: Shutterstock, shutterstock
הקישור הועתק

מכירים את אלה במשרד שמעבירים את היום במעבר על כל הפיד בפייסבוק? אז מסתבר שאלה לא הטיפוסים היחידים שמנסים להימנע בכח מלעבוד.

סקר חדש שנערך על ידי החנות yellowoctopus, אשר ממוקמת באוסטרליה ומוכרת שלל מתנות לכל מיני אירועים, בדקה איך גברים ונשים מתייחסים לקולגות שמאוננים במשרד. או יותר נכון - האם הם עושים זאת בעצמם, ואם כן - באיזו תדירות?

לפי תוצאות הסקר, שהשתתפו בו מעל 1,000 אנשים, 13% מהגברים מאוננים בעבודה, ו-5% מהנשים לא מתביישות לעשות את זה גם. אגב, 4% מתוך האנשים שחושבים שזה חוצפה לאונן בעבודה - עשו את זה בעבר בעצמם. כל השאר סתם נרדמים מול המסך, כמונו.

מתוך כל המאוננים והמאוננות, 22% עשו את זה רק פעם אחת, 38% עשו את זה בין פעמיים לחמש ו-40% עשו את זה שש פעמים ויותר! עכשיו, רק בשביל שתוכלו להכניס את כל המספרים האלה לפרופורציה - רק 11% מהגברים ו-3% מהנשים הודו שהם צפו בפורנו בעבודה, כלומר - יש יותר אנשים שמאוננים במשרד מאשר אנשים שמציצים בפורנו.

עוד נתונים שיעיפו לכם את המח: מבין אלה שעסקו בפעילות מינית במשרד, 67% מהגברים ולא פחות מ-82% מהנשים אמרו שהיה מדובר ביחסי מין מלאים. וכדאי שתדעו ש-14% מאלה שקיימו יחסי מין בעבודה, נתפסו על חם.

ונכון שכשאתם מדמיינים את כל זה, אתם חושבים שזה קורה כשאף אחד לא רואה? אז טעות. רק 17% מהעובדים עושים את הפעילות המינית החשאית שלהם לפני שעות העבודה, ו-72% עושים אתה אחרי שעות העבודה. זה אומר שנתח מכובד של 36% עושים את זה בזמן שעות העבודה. ואולי הם אפילו לא שוטפים ידיים.

בתור אלה שלא יוצא להם לקיים יחסי מין במשרד, אנחנו יותר עסוקים כרגע בשאלה - למה חנות מתנות לכל המשפחה עשתה סקר על אוננות ויחסי מין במקום העבודה?