mako
פרסומת

סקס בספרייה: הסרטון שמסעיר את ניו יורק

באוניברסיטת קורנל הנחשבת שבניו-יורק לא עוסקים בימים אלה בלימודים לתואר, אלא בסרטון הסקס של קמרון נייט, דוגמנית עם שאיפות גדולות שלקחה מצלמה לספריית האוניברסיטה - בזמן ששהו שם סטונדטים - וצילמה אקט מיני. יש לנו הרגשה שזה יצליח לה

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
הקישור הועתק
קמרון נייט מתפשטת בספרייה
החיים הם כמו תיק ורוד, אתה אף פעם לא יודע מה תקבל | צילום: דיילי מייל

עכשיו זה בדוק: יש משהו באוניברסיטאות שגורם לנשים צעירות לרצות להתפשט. אחרי הסטודנטית העירומה מאוניברסיטת קיימברידג' והדוגמניות העירומות שהשתלטו על בית הספר למשפט בברוקלין, אנחנו מציגים את השערוריה החדשה שמכה גלים בארה"ב: סרט הסקס שצולם באוניברסיטת קורנל בניו יורק.

אל ספריית בית הספר להנדסה של האוניברסיטה - הנחשבת לאחד ממוסדות הלימוד היוקרתיים יותר בארצות הברית (מה שכמובן הופך את הסקנדל הזה למרתק יותר) - נכנסה לפני כשבוע קמרון נייט (Cameron Knight), צעירה בלונדינית עם שאיפות גדולות בתחום התוכן למבוגרים. נייט הביאה איתה טלפון חכם, ותיק ורוד המכיל צעצועי מין.

קמרון נייט מתפשטת
תכירו אותן טוב, הן הולכות להיות מפורסמות | צילום: דיילי מייל

במשך חמש דקות צילמה את עצמה נייט בסולו של אקט מיני, כשמאחוריה ניתן לראות את מדפי הספרים השותקים בתדהמה. קצת מאחור יותר, נמצאו סטודנטים שלא חשדו בדבר ושקדו על לימודיהם.

לאחר שסיימה לצלם, פרסמה הדוגמנית הנועזת את הסרט באתר האוניברסיטה. הסרט הפך ללהיט אקדמי תוך שעות ספורות, הסטודנטים הצליחו לזהות באיזו ספרייה מדובר והנהלת האוניברסיטה פתחה בתחקיר מקיף. בסוף התחקיר התברר שהשחקנית המוכשרת היא לא סטודנטית בקורנל כפי שחששו בהתחלה אלא סתם כוכבנית פורנו שרוצה להגיע רחוק. ההנהלה סיכמה את ההופעה של נייט בשתי מילים: "זה חולני".

ספריית קורנל
ספריית בית הספר להנדסה באוניברסיטת קורנל. סקסי | צילום: האתר הרשמי

בזמן שאתם קופצים לגוגל, אנחנו הולכים לעדכן את כתבת סקס ועירום: מה לעזאזל קורה בקולג'ים בארה"ב. יום טוב.