mako
פרסומת

הסטודנטיות יתפשטו - ויקבלו מלגות

סערה בקנדה בעקבות קמפיינים של שני מועדוני חשפנות, המציעים לממן את שכר הלימוד של סטודנטיות, זאת בעקבות חקיקה חדשה המונעת מהם לגייס עובדות זרות. לצד הגבות המורמות יש גם מי שטוען שמדובר במשרה חלקית לכל דבר

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

ברוב המקומות המתורבתים (תגדירו מתורבתים, אומרים לנו פה מאחורה) סטודנטים שרוצים לממן את שכר הלימוד עובדים כמלצרים, טלרים בבנק, מאבטחים או שפשוט מתעלקים על ההורים. לא בקנדה. באונטריו קם קול צעקה לאחר ששני מועדוני חשפנות יצאו עם קמפיין אגרסיבי בעיתון סטודנטים, בו הם קוראים לבנות אוניברסיטת ווינדזור לעבוד כרקדניות אקזוטיות עבור מלגה.

אין תמונה
גילוי נאות: למרות שבתמונה זאת אכן סטודנטית שמתפשטת, היא דווקא מבריטניה. מקווים שזה בסדר מצדכם

כל זה קרה בעקבות חוק חדש שעבר בקנדה ומשנה את חוקי ההגירה במדינה. 800 מקומות עבודה כחשפניות לעובדות זרות יבוטלו, ובמקומן ייאלצו מועדוני החשפנות, שנותרו עם 800 מקומות פנויים לעבודה, לפנות לצעירות המקומיות.

לא מעט גבות הורמו בעקבות הקמפיינים החדשים, אך יש מי שדווקא תומך. "זה לא שונה מכל משרה חלקית אחרת", אמר ריצ'רד קארלנד, עורך דין של איגוד התעשייה למבוגרים. "כל עוד העסק חוקי, אני לא מבין מה הבעיה?". גם אנחנו לא מבינים על מה הרעש, מי מאתנו לא מתמלא בגאווה כשהוא רואה תוצרת מקומית?