mako
פרסומת

הצצה למסיבת הסאונה של המילונרים החנונים

מסיבות חשק, גרסת המיליונרים הגיקים מהאיסט וילג': קבוצה מכובדת של סטארטפיסטים מתעשיית ההיי-טק של ניו יורק הגיעו בסוף השבוע האחרון למסיבת ביקיני לוהטת במרחצאות טורקיים. הכול צולם ותועד ולנו רק נשאר לקנא

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
מסיבת סאונה של מיליונרים
מסיבת סאונה של מיליונרים | צילום: Photo by Flash90
הקישור הועתק
מסיבת סאונה של מיליונרים
רעיון לסטארט אפ מישהו? | צילום: Photo by Flash90

לא שאנחנו מתלוננים לרגע (אולי לרגע), אבל חשבנו שכדאי להפנות את תשומת לבכם למה שקורה באיסט וילג' במנהטן. שון גלאס, במאי מוזיקה וסטארטפיסט מצליח, ארגן מסיבת "חשק" במרחצאות טורקיים, והזמין את כל החברים שלו מתעשיית ההיי-טק של ניו יורק.

מסיבת סאונה של מיליונרים
שיט, לא זוכרת באיזה לוקר שמתי את הקונדומים | צילום: Photo by Flash90

אנחנו די בטוחים שזה קורה שם על בסיס יומי, אבל הפעם, התמונות עלו באופן מסודר ומרתק למדי לעמוד הפייסבוק של המסיבה, משם ל-gawker, ואז לשארית העולם.

מסיבת סאונה של מיליונרים
גיקים RULE | צילום: Photo by Flash90

על ההזמנה למסיבה היה כתוב, באופן פשוט וברור למדי: "פאקינג קאם", שזו הדרך של המיליונרים החנונים לציין שהם מגניבים ממש. ולא, אנחנו לא מקנאים (שקר). והם באו, בהמוניהם: שמות שלא אומרים לכם דבר כמו מתיו ברימר שהקים את חברת General Assembly, דייויד צ'מפיון שהקים את Zuse, סטיב מרוצ'י שהקים ומכר את שירות ההודעות החינמי GroupMe לסקייפ.

מסיבת סאונה של מיליונרים
אותנו מעניין מה קורה על הספסל מאחורה | צילום: Photo by Flash90
פרסומת

היו שם עוד רבים וטובים, אבל לא באנו לספר לכם על חברות סטארטאפ מצליחות בניו יורק, אלא על הגברים הצעירים שעומדים מאחוריהן - וחיים חיים של נהנתנות מעוררת קנאה. ועכשיו, חזרה לעבודה.

מסיבת סאונה של מיליונרים
חיוך של מיליון דולר. או משהו | צילום: Photo by Flash90