"כיפה אדומה" בתל אביב: "התנפלו עליי והכניסו אותי לאוטו"
צעיר שהגיע לרכוש מטבעות קריפטו נפל למלכודת, שבסופה נשדד ממנו תיק עם 100 אלף שקלים. החשודים נמלטו מהמקום, ולאחר מכן המכונית שלהם אותרה. אחד מהם נעצר, אך טוען שאינו קשור למקרה: "בסך הכל הסעתי אנשים מירושלים"


צעיר שהגיע לרכוש מטבעות דיגיטליים בתל אביב טוען שנפל למארב ונשדד באלימות. על פי החשד, שלושה צעירים התחזו לסוחרי קריפטו, קבעו עמו פגישה ובסופה נמלטו עם תיק שהכיל 100 אלף שקל.
המקרה התרחש ביום שלישי, סמוך לשעה 20:00, ברחוב הורקנוס בצפון הישן של תל אביב. הקורבן הגיע למקום לאחר שסיכם על עסקת רכישת מטבעות דיגיטליים, אך לדבריו הבין במהרה כי מדובר במלכודת.
"באתי לסגור את העסקה של רכישת מטבעות דיגיטליים ואז שניים התנפלו עליי, הכניסו אותי בכוח לאוטו. מישהו ריסס אותי בתרסיס גז פלפל, נתנו לי אגרופים ושדדו לי את התיק", סיפר בחקירתו. לאחר השוד נמלטו החשודים מהמקום, עדת ראייה הצליחה לרשום את מספר הרכב שבו נמלטו.
שוטרי מרחב ירקון פתחו בחקירה, ובסוף השבוע עצרו את בעל הרכב, שעל פי החשד, שימש את השודדים. במקביל נמשכים המאמצים לאתר שני חשודים נוספים. מעצרו של החשוד הוארף בשלושה ימים, והוא מכחיש את המיוחס לו: "אני בסך הכל הסעתי אנשים מירושלים במכונית שלי, גם אותי שדדו". סנגורו טען כי מרשו שיתף פעולה עם החוקרים ושאין ראיות הקושרות אותו לאירוע.