mako
פרסומת

הציץ לתא שירותים בקניון: "פתאום ראיתי גבר מסתכל פנימה, צרחתי ובעטתי בדלת"

צעיר בשנות ה-20 לחייו נאשם כי הגיע לקניון במטרה להציץ לנשים בתאי השירותים, המתין לעובדת בחנות בגדים שנכנסה לתא - ואז הציץ בה מבעד לחריץ הדלת בזמן שעשתה את צרכיה. היא הבחינה בו, צעקה עליו ורדפה אחריו, אך הוא נמלט מהמקום

שמעון איפרגן​
פורסם:
מצלמה נסתרת בתא שירותים (אילוסטרציה)
הקישור הועתק

מ', צעיר בשנות ה-20 לחייו, נאשם שהציץ לתא שירותים בקניון בזמן שעובדת בחנות בגדים שהתה בו. לפי כתב האישום שהגישה הפרקליטות לבית משפט השלום בקריית גת, המקרה התרחש לפני כמה חודשים, והאישום הוגש רק בימים האחרונים.

לפי כתב האישום, מ' הגיע לקניון במכוניתו במטרה להציץ לנשים שנכנסות לתאי השירותים. "הוא חיכה דקות ארוכות עד להגעת אישה כדי להיכנס אחריה", סיפר גורם במשטרה.

הוא המתין עד ש-י', עובדת בחנות בגדים בקניון, נכנסה לשירותי הנשים. לאחר שנכנסה לתא, מ' נכנס אחריה והציץ מבעד לחריץ הדלת בזמן שעשתה את צרכיה.

"פתאום אני מבחינה בגבר שמציץ לי לתא. בעטתי בדלת. צרחתי עליו שזה תא שירותי נשים. רצתי אחריו אבל הוא ברח", סיפרה י' לשוטרי תחנת משטרת שדרות.

י' הגישה תלונה במשטרה, ובעקבותיה מ' אותר ונחקר באזהרה. כתב האישום מייחס לו עבירות של מעשה מגונה ופגיעה בפרטיות, ומשפטו ייפתח בחודש הבא.