mako
פרסומת

רימון רסס נזרק לעבר בניין בנתניה: "קפצנו מהמיטה בבהלה, חיים כמו בשדה קרב"

רעול פנים רכוב על קורקינט השליך לפנות בוקר רימון רסס לעבר בניין מגורים ברחוב שלום עליכם בנתניה ונמלט מהמקום. אף אחד מהדיירים לא נפגע, אך נגרם נזק לרכוש. בשבועות האחרונים נזרקו כמה רימונים לעבר בתים ובניינים ברחבי נתניה, רובם ללא כתבי אישום וללא חשודים

שמעון איפרגן​
פורסם:
זירת זריקת הרימון
זירת זריקת הרימון
הקישור הועתק

רימון רסס נזרק לפנות בוקר לעבר בניין מגורים ברחוב שלום עליכם בעיר נתניה. לפי עדי ראייה, רעול פנים רכוב על קורקינט השליך את הרימון לעבר הכניסה לבניין ונמלט מהמקום. איש לא נפגע, אך נגרם נזק לרכוש.

"שמעתי פיצוץ חזק מאוד. קפצנו מהמיטה בבהלה ורצנו לממ"ד", סיפר אחד הדיירים, "זה בניין שקט, אבל התחושה בנתניה שהתושבים חיים כמו ברולטה. בסוף הרימונים מגיעים לכולם. רצינו איכות חיים - ובסוף אנחנו חיים בשדה קרב".

כוחות משטרה רבים הגיעו לזירה, סגרו את האזור ופתחו בסריקות לאיתור ממצאים וחשודים. הרקע לאירוע טרם ברור, אך השוטרים בודקים מי מתגורר בבניין בניסיון להתחקות אחר זהות היעד האפשרי.

בשבועיים האחרונים אירעו כמה מקרים דומים בעיר: רימון אחד נזרק לעבר בית אימו של עבריין בכיר ופספס את היעד כשנפל בחצר השכנים, ורימון נוסף הושלך לעבר הבניין שבו מתגוררת חברתו של אותו עבריין. כל התיקים עדיין לא פוענחו - כמו עשרות מקרים נוספים של זריקות רימונים שאירעו בעיר מאז תחילת השנה.