mako
פרסומת

"תגיעו מהר למלון, בעלי תקף אותי. הוא דפק לי את הראש בקיר"

החופשה הרומנטית של בני הזוג באילת הפכה לסיוט אחרי שהבעל הסתער על אשתו במהלך ויכוח והטיח את ראשה בקיר. האישה סבלה מנפיחות וחבלות בראשה ופונתה לקבלת טיפול רפואי והבעל נעצר ושוחרר למעצר בית

שמעון איפרגן​
פורסם:
הטיילת בעיר אילת
הטיילת בעיר אילת | צילום: יהודה בן איטח, פלאש 90
הקישור הועתק

מה שהיה אמור להיות סוף שבוע רומנטי באילת הסתיים בחקירת משטרה ובכתב אישום. תושב צפון הארץ נאשם כי תקף באכזריות את אשתו במהלך חופשה משותפת בבית מלון בעיר. האישה סבלה מנפיחות וחבלות בראשה ופונתה לקבלת טיפול רפואי.

על פי כתב האישום, במהלך שהותם במלון התפתח ויכוח בין בני הזוג, שבמהלכו הסתער הבעל על אשתו והטיח את ראשה בקיר. האישה, שחששה לחייה, התקשרה למוקד 100 של המשטרה וזעקה לעזרה: "תגיעו מהר למלון, בעלי תקף אותי. הוא דפק לי את הראש בקיר. אני פוחדת שיעשה לי משהו".

שוטרי מרחב אילת הגיעו למקום, אבל החשוד כבר נמלט. "הוא ידע שהשוטרים בעקבותיו וברח מהמלון ומהעיר אילת בסיוע של חבר שלו", ציין גורם המעורה בפרטים.

בהמשך יצר עם החשוד קשר שוטר וביקש ממנו להגיע לחקירה. לפי המשטרה הוא קילל את השוטר וניתק את השיחה. כעבור כמה שעות הוא אותר ונעצר.

בחקירתו הכחיש החשוד את המיוחס לו וטען כי לא תקף את אשתו. יחידת התביעות של משטרת מרחב אילת הגישה נגדו כתב אישום לבית משפט השלום בעיר, המייחס לו עבירות של תקיפת בת זוג הגורמת חבלה של ממש והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו. לאחר מספר ימי מעצר הוא שוחרר למעצר בית מלא בתנאים מגבילים. במשטרה ציינו כי לחובתו הרשעה קודמת בעבירות אלימות, וכי אם יפר את תנאי השחרור הוא ייעצר מחדש.