"מילה נגד מילה": פרטים חדשים על מעצר מאמן הכושר בחשד לאונס
במסגרת חקירת המאמן בשנות ה-30 לחייו מתל אביב נגבתה עדות מחבר משותף שלו ושל המתלוננת, שנכח בדירה באותו הערב: "חלק משמעותי בחקירה". בשלב זה, לא ברור אם המשטרה תבקש להאריך בשנית את מעצרו של מאמן הכושר


חקירת החשד לאונס: חוקרי תחנת משטרת צפון תל אביב שבמרחב ירקון גבו הבוקר (ראשון) עדות מתושב העיר, שנחשב לחבר קרוב של המתלוננת באונס בשנות ה-20 לחייה ושל מאמן הכושר המוכר בשנות ה-30 לחייו שעצור בפרשה.
אותו חבר היה בדירה יחד עם השניים לפני חמישה ימים, ובשלב מסוים עזב והשאיר אותם לבד. "העדות שלו היא חלק משמעותי בחקירה, והפרטים שמסר אמורים לשפוך אור חדש על הראיות בתיק", ציין גורם במשטרה.
החוקרים גבו עדויות גם מחבריה של המתלוננת, שלדבריהם היא שיתפה אותם לאחר המקרה כי מאמן הכושר אנס אותה. במקביל נגבו גם עדויות ממקורבים למאמן על מנת להבין את ההיכרות המוקדמת ביניהם. "הוא בסך הכל רצה לעזור בשיקום שלה", שיתף גורם שהיה בקשר עם המאמן עד למעצרו, "הבנתי שלא היה שם שום אקט מיני".

חקירת המשטרה נמשכת בניסיון להגיע לחקר האמת בפרשה. "יש פה מילה נגד מילה, ואנחנו ממשיכים לאסוף ראיות כדי להבין מה בדיוק התרחש בדירה. זה לא תיק קל, הוא מורכב ורגיש בגלל שגם המתלוננת וגם המאמן הם דמויות מוכרות", אמר גורם במשטרה המעורב בחקירה.
כפי שחשפנו ב-mako, החוקרים הציעו לשניים לערוך עימות בחדר החקירות. אם הם יסכימו העימות אמור להתרחש בימים הקרובים. בנוסף, החוקרים יבקשו ממאמן הכושר את קוד הטלפון שלו על מנת לבדוק מסרונים בינו לבין המתלוננת.
בשלב זה, לא ברור אם המשטרה תבקש להאריך בשנית את מעצרו של מאמן הכושר שכן הדבר תלוי בטיב הראיות שיהיו בידי החוקרים.
מכחיש את החשדות
מתלוננת סיפרה שהיא נהגה להתאמן בסטודיו של "מאמן הכושר של הסלבס". לדבריה, בעת שהייתה עימו בדירה הוא הכניס סם אונס לכוס המשקה שלה ולאחר מכן אנס אותה.
"אני מכירה אותו מאימונים בסטודיו שלו. כל המי ומי מתאמנים אצלו. נסענו לדירה בצפון תל אביב. הוא הכניס לי משהו לכוס שלי. אני חושדת שזה סם אונס", סיפרה המתלוננת לחוקרי המשטרה בתחנת משטרת צפון תל אביב שבמרחב ירקון.
ביום חמישי הגיעה המתלוננת לתחנת המשטרה וסיפרה לחוקרים שמאמן הכושר אנס אותה. ביום שבת בבוקר נעצר מאמן הכושר בביתו. הוא הודה שאכן פגש את המתלוננת באותה דירה, אבל הכחיש שהכניס לה סם אונס למשקה ושבכלל אנס אותה.
היא סיפרה לחוקרים שכמה ימים לאחר המקרה התעמתה בעניין עם מאמן הכושר והטיחה בו שאנס אותה. החוקרים מתכוונים לזמן לחקירה אדם נוסף שקשור לפרשה.
"לא אנסתי אותה", טען החשוד, "לא היה דבר כזה. הרבה נשים מוכרות מתאמנות אצלי מעולם לא היה לי מקרה כזה שטענו שאנסתי או תקפתי מינית מישהי. לא היו תלונות נגדי. אני לא יודע מה אני עושה פה בכלל".
"אני בהלם כששמעתי שהוא נעצר על אונס" , סיפרה מתאמנת אחרת של מאמן הכושר, "הרבה סלבס מתאמנים ומתאמנות אצלו. אף פעם לא שמעתי על תלונות נגדו. כולם מכירים אותו".