mako
פרסומת

רחובות: בעל רכב ירה בשב"ח שניסה לגנוב את מכוניתו

תושב רחובות עוכב לחקירה לאחר שירה לעבר חשודים שניסו לפרוץ לרכבו. מהירי נפצע שב"ח פלסטיני באורח קשה. חברו ניסה להימלט ונתפס על ידי המשטרה

שמעון איפרגן​
פורסם:
תושב רחובות שנעצר לאחר שירה בפורץ
אחד העצורים
הקישור הועתק

אירוע ירי התרחש הלילה (בין רביעי לחמישי) ברחובות, במהלכו נפצע קשה פלסטיני שוהה בלתי חוקי שניסה, על פי החשד, לפרוץ ולגנוב רכב. בעל הרכב, תושב העיר בשנות ה-60 לחייו, ירה בפורץ לאחר שלדבריו חש סכנה לחייו.

שוטרי תחנת רחובות פתחו הלילה בחקירת האירוע עם קבלת דיווח על ירי ברחובות. גורמי רפואה שהגיעו למקום פינו את הפצוע במצב קשה אל המרכז הרפואי הסמוך. היורה עוכב לחקירה.

מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי תושב העיר הבחין בפורצים בתוך רכבו. הוא ביצע ירי, על פי החשד, לאחר שחש מאוים ובסכנת חיים. אחד הפורצים נפצע מהירי ופונה לבית החולים. הפורץ השני ניסה להימלט מהמקום אך נעצר על ידי שוטרי התחנה כשהוא עדיין ברכב.

המשטרה פתחה בחקירה לבדיקת כלל נסיבות האירוע, ובכלל זה נסיבות הירי שביצע בעל הרכב. שני החשודים בפריצה נעצרו.

בהתאם לצורכי החקירה וממצאיה, חוקרי המשטרה יביאו בהמשך היום את החשודים לדיון בבית המשפט השלום, בבקשה להאריך את מעצרם.