mako
פרסומת

ניסיון חיסול בפ"ת: שני פצועים בפיצוץ ברכב; היעד - עבריין מוכר

שני בני אדם נפצעו באורח קשה ובינוני, אחרי שמטען חבלה התפוצץ בתוך ג'יפ ברחוב סמיר נקאש שבפתח תקווה. היעד לחיסול הוא עבריין בכיר בעיר שלא שהה ברכב, שכלל הנראה מסוכסך עם עבריין אחר. על פי החשד, בין השניים קיים סכסוך על שוק ההלוואות בעיר. "זו רק ההתחלה. הוציאו עליו חוזה"

שמעון איפרגן​
פורסם:
ניסיון חיסול בפתח תקווה
הקישור הועתק

מטען חבלה רב-עוצמה התפוצץ הערב (חמישי) בתוך ג'יפ ברחוב סמיר נקאש שבפתח תקווה. מעוצמת הפיצוץ עלה הרכב בלהבות וגרם לפציעתו הקשה של עבריין מוכר למשטרה, בן 25, ושל אדם נוסף בן 20 שהיה במקום ונפצע באורח קל. היעד לחיסול, עבריין מוכר בעיר, בן 37, לא היה ברכב.

"שמענו צעקות של אנשים", שחזר עד ראייה שהיה במקום. ניידת טיפול נמרץ של מד"א הגיעה לזירה ופרמדיקים פינו את הפצועים לבית החולים בלינסון לקבלת טיפול רפואי.

"מדובר בעבריין מוכר שנמצא בסכסוך עם עבריין אחר על השליטה בעיר בתחום ההלוואות. זו רק ההתחלה", טוען עבריין מקומי. "הוציאו עליו חוזה חיסול".

כוחות משטרה רבים וביניהם חבלן אספו ממצאים מהזירה בניסיון להתחקות אחר החשודים בניסיון החיסול. בחודשים האחרונים מתנהלים מאבקים קשים בין קבוצות עבריינים על השליטה בעיר בתחום גביית חובות. סכסוך שגבה את חייו של העבריין אופק נווה ויוסי סרוסי.

ניסיון חיסול בפתח תקווה