mako
פרסומת

חייל בן 20 נעצר בחשד שסחט מינית נערות אחרי שהתחזה לנער בטיקטוק

לפי החשד החייל, תושב בת ים, התחזה לבן 16 ואיים על שתי נערות בנות 14 ו-15 כדי שישלחו לו תמונות אינטימיות: "הוא אמר שיבוא אליי הביתה וירצח את המשפחה שלי". מעצרו הוארך בארבעה ימים והוא נשלח לבדיקה פסיכיאטרית

שמעון איפרגן​
פורסם:
מעצר חייל
מעצר חייל
הקישור הועתק

שוטרי תחנת בת ים עצרו בסוף השבוע חייל בן 20, תושב העיר, בחשד שסחט מינית שתי נערות בנות 14 ו-15 ואיים עליהן כדי שישלחו לו תמונות אינטימיות שלהן, כך לפי פרטי החקירה. על פי החשד, החייל הכיר את השתיים בטיקטוק כשהתחזה לנער בן 16.

"הוא איים לזרוק רימון לבית שלי ולרצוח אותי ואת המשפחה שלי", סיפרה אחת הנערות לחוקרי המשטרה. "נכנסתי לפחד ממנו אז שלחתי לו תמונות אינטימיות שלי". נערה נוספת סיפרה: "פחדתי שהוא יממש את האיומים שלו. הוא אמר שיבוא אליי הביתה וירצח את המשפחה שלי ויזרוק עליי רימון".

לפי החשד, אחרי ההתכתבות בטיקטוק שכנע החייל את הנערות לתת לו את מספרי הטלפון שלהן, והקשר עבר גם לוואטסאפ. בשלב מסוים, אחרי שלפי החשד סחט אותן, החליטו השתיים להגיש תלונות בתחנת משטרת בת ים.

השוטרים הגיעו לביתו של החשוד עם צו בית משפט והחרימו מחשב וטלפונים ניידים. במשטרה בודקים אם הוא היה מעורב במקרים דומים נוספים.

בתחילה הכחיש החייל את החשדות נגדו, אך בהמשך הודה שהתחזה לנער בן 16 ובחשדות המיוחסים לו. "אם הייתי מספר להם שאני חייל בן 20 הן היו מתעלמות מהפניות שלי", הסביר בחקירתו.

ביום שישי הובא החייל להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב. השופטת האריכה את מעצרו בארבעה ימים נוספים והורתה לשלוח אותו לבדיקה פסיכיאטרית, כדי לאבחן את מצבו ואת כשירותו למעצר.