עובד לשעבר בפיצוצייה באילת חשוד שפרץ לעסק כי לא קיבל משכורת
לפי החשד, העובד פרץ פעמיים לפיצוצייה וגנב פקטים של סיגריות וכסף מהקופה. בחקירה הודה: "הוא לא שילם לי את המשכורת אז גנבתי לו כסף מהקופה"

פורסם:

עובד לשעבר בפיצוצייה באילת נעצר בחשד שפרץ פעמיים לעסק וגנב פקטים של סיגריות וכסף מהקופה, אחרי שלטענתו הבעלים לא שילם לו משכורת. לפי החשד, שווי הסיגריות שנגנבו עומד על כ-1,000 שקל.
"הוא לא שילם לי את המשכורת אז גנבתי לו כסף מהקופה", הודה א' בחקירה. לפי המשטרה, הוא הודה בפריצה ובגניבת הרכוש מהפיצוצייה, אמר שעשה טעות והחזיר את הכסף לבעל העסק.
בעל הפיצוצייה הגיש תלונה במשטרה נגד העובד לשעבר, והוא נעצר ונלקח לחקירה. החוקר ביקש להאריך את מעצרו של א' בשבעה ימים, אבל השופט החליט לשחרר אותו.
בהחלטה נקבע כי א' לא יתקרב לעסק במשך 30 יום ולא ייצור קשר ישיר או עקיף עם הבעלים. אם יפר את התנאים, הוא ייעצר.
מצאתם טעות לשון?