תקף את אשתו כי סירבה לקיים עמו יחסי מין וקיבל עונש קל בלבד
גבר בשנות ה-40 לחייו מהקריות התעצבן על אשתו כי סירבה לשכב איתו, הוא הכה אותה בראשה, איים עלייה ודחף אותה אל הקיר. לאחר שהתלוננה במשטרה הוא נעצר אבל בעקבות התחשבות בנסיבות חייו הוא קיבל עונש קל בלבד של שלושה חודשי עבודות שירות, ארבעה חודשי מאסר על תנאי ותשלום פיצוי של 2,500 לאשתו


גבר מהקריות בשנות הארבעים לחייו שתקף את אשתו בגלל שסירבה לקיים עימו יחסי מין קיבל עונש קל ביותר ונחלץ מעונש מאסר.
בני הזוג היו נשואים כארבע שנים. לפני כשנתיים הבעל זעם על אשתו שסירבה לקיים עימו יחסי מין וסיפרה לחוקרי המשטרה על האירוע: "הוא התעצבן עליי, החזיק ביד שלי ונתן לי מכה לפנים, בראש ובאוזן. צעקתי לעזרה אז הוא סתם לי את הפה, דחף אותי לקיר ואיים שייראה לי מה זה אם אתלונן נגדו".
הבעל נעצר, נחקר והוגש נגדו כתב אישום לבית משפט השלום בקריות. הוא חתם על הסדר טיעון והודה במעשיו. תסקיר שירות המבחן שהוגש לבית המשפט קבע כי הבעל מתקשה לקחת אחריו על מעשיו, לגלות אמפתיה לצרכיה של אשתו ולנסיבות חייה, מתקשה לווסת את רגשותיו ופועל מתוך תוקפנות.
שירות המבחן המליץ לבית המשפט לגזור על הבעל עונש מרתיע של עבודות שירות. התביעה המשטרתית דרשה לגזור על הבעל עונש מרתיע וחמור של 14 חודשי מאסר בפועל, הטלת קנס ותשלום פיצוי לאישה.
הסנגור שלו ביקש להתחשב בעובדה שלנאשם אין עבר פלילי, שהוא בהזדמנות ראשונה הודה במעשיו, לקח אחריות ויש להסתפק בענישה שיקומית. בנוסף הבעל התנצל בפני השופט על מעשיו.
השופט יוסי טורס התחשב בנסיבות חייו של הבעל הנאשם והחליט לגזור עליו עונש קל של שלושה חודשי עבודות שירות, ארבעה חודשי מאסר על תנאי ותשלום פיצוי של 2,500 לאשתו אשר נמצאת בהליכי גירושין ממנו.