עובדי חברת חשמל נקלעו לריב בין חמולות בנגב: "יורים פה כל ערב, מפחיד לחיות פה"
עובדי חברת חשמל הוזעקו לטפל בנזקים לתשתית שנגרמו במסגרת סכסוכי הדמים בין משפחות בפזורה הבדואית, וספגו ירי שביצעו חשודים במטרה להפריע לעבודתם. אחד מהעובדים נפצע באורח קל. המשטרה עצרה 14 חשודים בחשד למעורבות במעשה


במסגרת סכסוכי הדמים בין משפחות בפזורה הבדואית נרשמו בתקופה האחרונה פעולות נקם, הכוללות פגיעה בתשתיות חיוניות – בדגש על אספקת החשמל לשכונות מגורים.
הלילה, במהלך עבודות לתיקון נזקים שבוצעו על ידי צוותי חברת החשמל בפזורת ערערה בנגב, פתחו חשודים בירי במטרה להפריע לעבודות שהתבצעו בסמוך למתחם משפחה מסוכסכת. על פי דיווח שהתקבל אחד מעובדי החברה נפצע קל, ככל הנראה מרסיסים, ופונה לקבלת טיפול רפואי.
שוטרי מרחב הנגב מתחנת ערוער, יחד עם לוחמי חטיבת סה״ר של המחוז הדרומי, מסתערבי מג״ב דרום ומסוק משטרתי, חתרו למגע וחילצו את עובדי החברה מהמקום בשלום. בתוך כך, במהלך פעילות מבצעית שנערכה לאורך הלילה, בתגובה לאירוע, פשטו כוחות המשטרה ומג"ב על מתחמי המשפחות המעורבות בסכסוך ועצרו לחקירה 14 חשודים.
"כל ערב יש פה ירי בלתי פוסק", סיפר תושב ערערה ל-mako, "הם יורים אפילו לעבר תחנת המשטרה, אנשים פוחדים לצאת מהבתים. בעלי מקצוע וספקים לא מוכנים להיכנס ליישוב לתקן תקלות, גם עם ליווי משטרתי".