איש תקשורת חרדי נעצר בחשד להחזקת חומרי פדופיליה
השוטרים פשטו על ביתו של החשוד, בן 58, באמצעות צו בית משפט ותפסו ציוד הכולל מחשב נייד ומכשיר טלפון. המוצגים הועברו לבדיקה, והחשוד נחקר בחשד להחזקת חומרים אסורים. המשטרה תבקש להאריך את מעצרו

פורסם:

ימ"ר ירושלים עצרה אתמול (שני) איש תקשורת מהמגזר החרדי, תושב קריית יערים, בחשד להחזקת חומרי פדופיליה.
המעצר בוצע ע״י חוקרי מחלק נוער חשיפה בימ"ר מחוז ירושלים, בעקבות מידע שהתקבל במשטרה, לפיו עלה החשד כי החשוד בן ה-58 מחזיק ברשותו חומרים אסורים.
השוטרים פשטו על ביתו באמצעות צו בית משפט, עצרו את החשוד ותפסו ציוד הכולל מחשב נייד ומכשיר טלפון נייד. המוצגים הועברו לבדיקה ולמיצוי ראיות דיגיטליות.
החשוד נחקר בחשד להחזקת חומרים אסורים, ובמהלך היום תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית משפט השלום בירושלים לטובת המשך פעולות החקירה.
מצאתם טעות לשון?