mako
פרסומת

בגלל מסכה - עובד בתחנת דלק תקף לקוח: "נתן לי אגרופים לראש"

ל' ממודיעין טוען כי נכנס לחנות חנות בעיר בלי מסכה והמוכר סירב לתת לו שירות. כשחזר עם מסכה, המוכר עדיין סירב וכשזה ניסה לתעד אותו - הוא תוקף אותו. מנגד, המוכר טוען כי מדובר בהגנה עצמית. נגד השניים הוגש כתב אישום

שמעון איפרגן.
mako
פורסם:
תיעוד התקיפה בתחנת הדלק
תיעוד הקטטה בתחנת הדלק
הקישור הועתק

ל', בן 34 ממודיעין, הגיע לפני כשנה וחצי לחנות נוחות בעיר כדי לקנות חפיסת סיגריות. כשהמוכר ביקש ממנו לעטות מסכה, בין השניים התפתח ויכוח אלים, שהוביל לחקירה ולכתב אישום.

"הוא ביקש ממני לעטות מסכה כשהוא בעצמו היה ללא מסכה", טען ל' בעדותו במשטרה. ל' מספר כי יצא מהחנות וחזר עם מסכה, אך המוכר סירב למכור לו סיגריות. כשזה בחר לתעד את המוכר – זה תקף אותו וגרם לגרם לו לחבלות. "הוא התנפל עליי ונתן לי אגרופים לראש", טען ל', שהגיש תלונה נגד אותו עובד.

המוכר מנגד, טוען כי ל' היה זה שתקף אותו וכי הוא פעל מול הגנה עצמית. "הוא דחף אותי. אז דחפתי אותו בחזרה. היו דחיפות הדדיות. בשלב מסוים הוא הרים את היד הימנית שלו ונתן לי מכת אגרוף בראש. כדי להגן על עצמי, הכיתי אותו בחזרה", טען העובד.

השניים נחקרו במשטרה באזהרה. שלוחת התביעות בתחנת משטרת רמלה הגישה כתב אישום נגד ל' לבית המשפט השלום ברמלה בגין עבירה של תגרה וגם נגד העובד הוגש כתב אישום דומה.

עו"ד עומרי שטרן
עו"ד עומרי שטרן | צילום: סיני קורן

משפטם של השניים שהואשמו בנפרד ייפתח בקרוב. סנגורו של ל', עו"ד עומרי שטרן, הכחיש מכל וכל את הטענות כלפי מרשו וטען כי הוא הקורבן בכל הסיפור והוא יוכיח את חפותו בבית המשפט.