העונש לעבריין המסוכן שדקר בכלא עציר המזוהה עם ראש ארגון הפשע ערן חייא
יוסף בראנץ' חדד, עבריין שמזוהה עם משפחת הפשע מוסלי, הואשם שדקר אסיר בכלא אוהלי קידר בדרום באמצעות דוקרן. מצלמות בית הכלא תיעדו את התקיפה האלימה במסדרונות המתקן. כעת נגזר עונשו בעקבות התקיפה החמורה


בית המשפט המחוזי בבאר שבע גזר בימים האחרונים 15 חודשי מאסר על העבריין האלים והמסוכן יוסף בראנץ' חדד, בן 23 מחולון, שהורשע בדקירתו של עד מדינה שהיה מזוהה בעבר עם ראש ארגון הפשע ערן חייא והחליט לחצות את הקווים.
חדד מזוהה עם האחים מוסלי. הוא מואשם בבית המשפט המחוזי בתל אביב ברצח ויסקו אוריגשווילי שהתרחש בנובמבר 2023. חדד הועבר לפני כשבעה חודשים לכלא "אוהלי קידר" שבנגב. בשהותו בכלא, הוא הבחין בעבריין שהיה מזוהה עם חייא, ושהיה נאשם ברצח העבריין שמעון רביבו שהיה מזוהה עם משפחת מוסלי.
חדד הסתער לעברו של העבריין, תקף אותו באגרופים ודקר אותו כמה פעמים באמצעות דוקרן. את תיעוד הדקירה חשפנו ב-mako במרץ האחרון. לעבריין המותקף נגרם חתך בפנים והוא נזקק לקבלת טיפול רפואי בבית החולים סורוקה. זמן קצר לאחר הדקירה העבריין החליט לשמש עד מדינה נגד חבריו בתיק רצח רביבו. לא ברור האם אירוע הדקירה גרם לכך.
חדד נעצר והפרקליטות במחוז דרום הגישה נגדו כתב אישום לבית המשפט המחוזי בבאר שבע. הוא נאשם בעבירה של פציעה כשהעבריין מזויין.
באחרונה חדד חתם באמצעות סנגוריו על הסדר טיעון עם הפרקליטות. השופט גזר על חדד 15 חודשי מאסר בפועל וקנס בסכום של 3,000 שקל.