הנס בהרי ירושלים: המשטרה איתרה את הנהג שכמעט דרס רוכבי אופניים
במהלך סוף השבוע האחרון ניצלו בנס רוכבי האופניים רז וייס וארז אביטבול, לאחר שרכב שהשתולל בכביש 375 ליד צור הדסה סטה מהדרך וכמעט התנגש בהם. המשטרה עדכנה: הנהג נחקר ובקרוב יוגש נגדו כתב אישום


בסוף השבוע האחרון רכב איבד שליטה בזמן סיבוב במהירות גבוהה, וכמעט רמס למוות שני רוכבי אופניים שנסעו ליד צור הדסה. המכונית פספסה בסנטימטר את רז וייס וארז אביטבול, ששרדו את התקרית המבעיתה. הבוקר (שני) הודיעה המשטרה כי הצליחה לאתר את הנהג ולחקור אותו.
"הוא נסע בירידה ולחץ על הגז. זה היה בסיבוב, וגם השדה היה חסום. היו שם כל התנאים והטעויות כדי שאם יקרה משהו, הדבר ייצא משליטה מבחינתו", שחזרו וייס ואביטבול בראיון ל"חדשות הבוקר".
מחקירת המשטרה עולה כי הנהג נסע במהירות ובשלב מסויים, בעת שחלף סמוך לרוכבי אופניים שרכבו בנתיב הנגדי, סטה לפתע הנהג מנתיב נסיעתו וכמעט פגע בהם באופן ישיר והמשיך בנסיעה פרועה בשביל צדדי ובכך, נמנע אסון חמור רק בנס.
מיד עם קבלת הדיווחים, נפתחה חקירה בתחנת מטה יהודה של מג"ב ובהובלת יחידת התנועה של היחידה המרכזית במחוז ירושלים ובהכוונה וחקירה של תצפיתני מרכז השליטה של מחוז ירושלים, הצליחו השוטרים להתחקות אחר הנהג.
בפעילות ממוקדת של ימ"ר את"ן ירושלים בסיוע תצפיתני מרכז השליטה, הבוקר נחקר החשוד, תושב דרום הארץ בשנות ה- 30 לחייו, במשרדי ימ"ר את"ן ובסיום החקירה, בוצע נגדו טיפול תעבורתי וצפוי להיות מוגש נגדו כתב אישום.