mako
פרסומת

המתחזה בבית החולים: המשטרה מחפשת אחר קורבנות

המשטרה מפרסמת תיעוד של תושב ירושלים בן 23, שנעצר בחשד שביצע מעשים מגונים במטופלים, לאחר שהתחזה לאיש צוות רפואי, ומבקשת כעת מקורבנות נוספים להתלונן. עם זאת בהודעת המשטרה לא מפורטים פרטים נוספים עליו, פרט לתיעוד שבו פניו מטושטשים

שמעון איפרגן​
פורסם:
המתחזה מהדסה
צילום: דוברות המשטרה
הקישור הועתק

משטרת ישראל מפרסמת הערב (ראשון) תיעוד עם פרטי הלבוש של תושב ירושלים, בן 23, שנעצר בשבוע שעבר על ידי המשטרה בחשד שביצע מעשים מגונים במטופלים בבית החולים הדסה עין כרם. בתוך כך, קוראת המשטרה למתלוננים נוספים להתלונן נגד החשוד, שהתחזה לאיש צוות רפואי.

החקירה בתחנת מוריה של מחוז ירושלים, בגין חשד לביצוע מעשים מגונים על ידי החשוד, נפתחה בעקבות תלונה שהוגשה על ידי אביו של קטין בן 16 שנפגע על ידו.

החשוד, כפי שמפרסמת המשטרה, נצפה בבית החולים בלילה שבין 23-24 בדצמבר, בין השעות 04:00-00:00, כשהוא לבוש בבגדים הנחזים לאיש צוות רפואי מוסמך.

המשטרה קוראת כעת למטופלים נוספים שנפגעו על ידי החשוד להתלונן בהקדם בתחנת המשטרה הקרובה וליצור קשר עם היחידה החוקרת בטלפון: 025683200.