"ניסיתי לעזור לאישה במצוקה ומצאתי את עצמי בסכנת חיים"
המשטרה הצמידה שני מאבטחים לרופאה בכירה מצפון הארץ, לאחר שבוצע ירי ונזרק רימון רסס על ביתה. החשד הוא שהרופאה טיפלה באישה שהגיעה אליה עם חבלות רבות, והדבר לא מצא חן בעיני בני משפחתה – שהחליטו לנקום


רופאה בכירה, תושבת אחד היישובים בגליל, הפכה למאוימת רק משום שטיפלה בשבוע שעבר באישה פצועה וחבולה.
הרופאה, שעובדת באחת מקופות החולים בגליל, טיפלה באישה שהגיעה אליה עם חבלות רבות. מתברר כי הדבר לא מצא חן בעיני בני משפחתה של האישה. תחילה הם איימו על חייה, וביום חמישי האחרון על פי החשד ביצעו ירי וזרקו רימון רסס על ביתה. נגרם נזק לרכוש, אך איש לא נפגע.
"ניסיתי לעזור לאישה במצוקה ומצאתי את עצמי בסכנת חיים של ממש", ציינה הרופאה בפני חוקרי המשטרה. בעקבות האירוע הצמידה המשטרה שני מאבטחים לרופאה, שמוגדרת מאוימת בדרגה 5.
חוקרי המשטרה אספו ממצאים במטרה לאתר את החשודים במעשה, ובני משפחתה של אותה אישה הוזהרו שהם ייעצרו במידה ויתברר שהם קשורים לאירועים החמורים.