mako
פרסומת

רוכב קורקינט קילל שוטר, שבתגובה ניגח בו את הניידת שלו - ותקף

כתב אישום הוגש נגד לורן דבורה, בלש משטרה ששירת בתחנת משטרת אילת בעת האירוע החריג, המתאר איך רוכב הקורקינט הטיח לעברו "לורן יא הומו, לך ת***ין", ואיך שוטר נוסף סייע לרתק את הרוכב, בעוד לורן מכה אותו - ובסוף ממלא דוח כוזב

שמעון איפרגן​
פורסם:
ניידת משטרה - אילוסטרציה
ניידת משטרה - אילוסטרציה | צילום: 123RF‏
הקישור הועתק

המחלקה לחקירות שוטרים הגישה כתב אישום נגד לורן דבורה, בלש משטרה ששירת בתחנת משטרת אילת, בגין תקיפה ושיבוש מהלכי משפט.

בתאריך 21/09/2025, כפי שמתאר כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד דניאל ארפי לבית משפט השלום בבאר שבע, הבחין דבורה במתלונן, שרכב על קורקינט חשמלי סמוך לאזור המוסכים שבעיר. כתב האישום מתאר שהמתלונן צעק לעברו "לורן יא הומו, לך ת***ין", לפני שהשוטר התחיל לרדוף אחריו עם הניידת משטרה, יחד עם שני שוטרים נוספים שהיו איתו.

במהלך המרדף התקרב דבורה עם הניידת וניגח את הקורקינט באמצעותה, וכתוצאה מכך הוטח המתלונן על הכביש. הוא הגיע אל המתלונן בעודו מנסה להתרומם מהכביש ולהימלט רגלית, בעט בו ארבע בעיטות בראשו ובפלג גופו העליון, ולאחר מכן הכה אותו באגרופו.

לפי כתב האישום, אחד השוטרים סייע לו להשתלט על רוכב הקורקינט לפני שדבורה הטיח בו אגרוף. בתום האירוע דבורה אף ערך דוח פעולה כוזב, שלא שיקף את שהתרחש בפועל. כתב האישום מייחס לו עבירות של תקיפה סתם ושיבוש מהלכי משפט. החקירה נוהלה על ידי צוות דרום במח"ש.

ממשטרת ישראל נמסר: "לאחר הגשת כתב האישום עניינו של השוטר ייבחן במישור המנהלי, כמקובל".