mako
פרסומת

תושב קיבוץ ארז בן 23 נאשם בביצוע עבירות מין בקטינים בוואטסאפ

רפאל חן הואשם בביצוע עבירות מין חמורות בקטינים וקטינות בגילאי 10–14. על פי כתב האישום, חן התחזה לנער בן 15, קיים התכתבויות ושיחות וידאו מיניות, ביקש ושלח תמונות וסרטונים אינטימיים, שמר חומרים ללא הסכמה גם מצילומי מסך של קבצים חד-פעמיים, המשיך להטריד למרות דרישות מפורשות להפסיק והחזיק במכשירו מאות תמונות וסרטונים

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
עצור - אילוסטרציה
ארכיון | צילום: יוסי זמיר, פלאש 90
הקישור הועתק

פרקליטות מחוז דרום הגישה היום (שני) לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד רפאל חן, בן 23 מקיבוץ ארז, בגין ביצוע עבירות מין בקטינים באמצעות אפליקציית ווטסאפ.

על פי כתב האישום שהגישה עו"ד תהילה נידם, הנאשם נהג ליצור קשר עם קטינים וקטינות, להציג את עצמו כקטין בן 15, להטריד אותם מינית, לבקש מהם לשלוח תמונות וסרטונים אינטימיים, לשלוח להם תכנים פורנוגרפיים שצילם בעצמו ולשמור חומרים שקיבל גם כאשר נשלחו לצפייה חד-פעמית בלבד על ידי צילום המסך.

בין המקרים המיוחסים לו: התכתבות ממושכת עם קטינה בת 14, שבה ביקש תמונות עירום ושיחות וידאו בעלות אופי מיני והמשיך לפנות אליה גם לאחר שהתחזה לבני משפחה או חברים וביקשה ממנו להפסיק; קשר עם קטין בן 14 שבו התחזה תחילה לבת והקליט שיחת וידאו ללא הסכמה; שליחת תמונות מיניות בקבוצת ווטסאפ של קטינות והתעלמות מבקשותיהן להפסיק; ופנייה פרטית לקטינה בת 10 מאותה קבוצה תוך הצעות מיניות חוזרות.

בבקשת המעצר עד תום ההליכים ציינה הפרקליטות כי הנאשם פעל באופן שיטתי ומתוחכם מול קטינים בגילים 10 עד 14, תוך שהוא מודע לגילם ומציג מצג שווא כאילו הוא קטין בעצמו. עוד נטען כי מעשיו מעידים על מסוכנות ממשית לקטינים וכי בטלפון הנייד שלו נתפסו תמונות וסרטונים רבים של קטינים בעלי תוכן מיני.

לחן מיוחסות עבירות של מעשה מגונה במרמה בקטינה, הטרדה מינית, פגיעה בפרטיות והחזקת חומרי תועבה של קטינים. הפרקליטות ביקשה את הארכת מעצרו עד תום ההליכים. התיק נחקר על ידי תחנת משטרת אשקלון.