המשטרה החרימה 200 אלף שקל מעבריין - בית המשפט הורה להחזירם
הכסף, שנתפס במהלך חיפוש במכוניתו של איציק מלכה, כלל צ'קים, מזומנים ודולרים. מלכה, המוכר למשטרה כיעד מודיעיני באזור חדרה, טען בחקירתו כי מדובר בכספי פיצויים שקיבל בעקבות אסון מירון ובכסף שנאסף לרגל ברית המילה של בנו. לאחר שהמשטרה סירבה להשיב את הכסף, פנה מלכה לבית המשפט באמצעות עורך דינו, והשופט הורה להחזירו


העבריין איציק מלכה מחדרה יקבל בחזרה כ-200 אלף שקל שהוחרמו על ידי המשטרה במהלך חיפוש במכוניתו. הכסף, שנתפס לפני כעשרה ימים, כלל צ'קים, מזומנים ודולרים. לאחר שהמשטרה סירבה להשיבו, פנה מלכה לבית המשפט, שהורה להחזיר לו את הכספים בימים הקרובים.
מלכה, שנחשב ליעד מודיעיני של המשטרה באזור חדרה והסביבה, נעצר לחקירה לאחר שהשוטרים ערכו חיפוש במכוניתו ותפסו את סכום הכסף. הוא נחקר ושוחרר בתום החקירה, אולם הכסף נותר בידי המשטרה לצורך בירור מקורו. במהלך האירוע נגרם נזק למכוניתו.
בחקירתו מסר מלכה לחוקרים כי הכסף לא הושג באמצעות ביצוע עבירות פליליות. "מקור הכסף מהפיצויים שקיבלתי באסון הר מירון ומברית מילה של הילד", טען מלכה בפני החוקרים.
למרות הסבריו, במשטרה התעקשו שלא להשיב לו את הכסף. מלכה פנה באמצעות פרקליטו לבית המשפט ודרש את החזרתו. בית המשפט קיבל את בקשתו והורה למשטרה להשיב את הכספים בימים הקרובים.