mako
פרסומת

תיעוד חדש ממעבדת הסמים שאותרה בביתה של ראש לשכת השרה מאי גולן

הצהרת תובע הוגשה נגד בעלה של ראש לשכתה של השרה, שקיבל אחריות על גידול 80 השתילים שנמצאו במעבדה בביתם ביבנה. חקירתה של ראש הלשכה עדיין נמשכת בשלב זה

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
מעבדת ההידרו שהתגלתה בבית היועצת של השרה מאי גולן
מעבדת ההידרו שהתגלתה בבית היועצת של השרה מאי גולן | צילום: יונתן זינדל / פלאש 90
הקישור הועתק

הצהרת תובע, בדבר הכוונה להגיש כתב אישום, הוגשה היום (חמישי) נגד בעלה של ראש לשכתה של השרה מאי גולן, בגין החזקת סם שלא לצריכה עצמית והקמת מעבדת סמים בבית (גידול וייצור סמים מסוכנים, ייצוא וייבוא). 

בבית של בני הזוג אותרו כ-80 שתילי קנאביס. בהתאם לחקירה הוארך מעצרו של הבעל מעת לעת. חקירתה של ראש הלשכה עדיין נמשכת. 

ראש הלשכה שנחקרה במשטרה בפרשה טענה להגנתה שלא ידעה מה בעלה עשה בחדר שאותו היו אמורים לשפץ ושלא ידעה שבעלה מגדל שתילי מריחואנה. בתום חקירתה היא שוחררה. במשטרה נוטים להאמין לגרסתה. "זה חדר שהיה בשיפוץ. המפתח היה אצל בעלי. לא ידעתי מה הוא עושה בחדר. לא הרחתי שום דבר", טענה ראש הלשכה.

הבעל קיבל אחריות על גידול 80 השתילים שנמצאו במעבדה בחדר, כולל ציוד משוכלל שרכש (מאווררים, פילטרים, מזגנים וחומרי דישון) וטען שאכן אשתו לא ידעה דבר וחצי דבר על מה שעשה. העונש הצפוי במקרים מסוג זה הוא מאסר בפועל, בין חודשים עד לשנתיים, תלוי בעבר הפלילי של הנאשם ובנסיבות. 

"אל תערבבו את אשתי בסיפור הזה. היא לא קשורה למה שעשיתי. כל האחריות עליי. אני גידלת את השתילים בבית לצריכה עצמית. לא התכוונתי למכור לאף אחד. אני סובל מכאבים בגוף ולא רציתי לקנות סמים מעבריינים כדי לא להסתבך", טען הבעל, "עשיתי טעות גדולה. מצטער עליה".