mako
פרסומת

בגלל ויכוח: דקר נוסע באוטובוס באמצעות מספריים

המשטרה עצרה אמש נוסע בן 20 מירושלים, לאחר שעל פי החשד דקר נוסע אחר במהלך ויכוח שפרץ ביניהם באוטובוס שנסע בכביש 1 למרכז הארץ. הקורבן הפצוע טופל במקום. המספריים נמצאו בכליו של החשוד והוא יובא היום לדיון בהארכת מעצרו

שמעון איפרגן​
פורסם:
דקירה באוטובוס
דקירה באוטובוס | צילום: דוברות המשטרה
הקישור הועתק

נוסע בן 20 מירושלים נעצר אמש (ראשון) בחשד שדקר נוסע אחר במהלך נסיעה באוטובוס בכביש 1 לכיוון מרכז הארץ.

הדיווח על המקרה התקבל בשעות הערב במוקד המשטרה, ולמקום הוזעקו שוטרי מג"ב מתחנת מטה יהודה שעצרו את האוטובוס. עם עלייתם לאוטובוס הבחינו השוטרים בקורבן כשהוא מקבל טיפול רפואי, ועצרו את החשוד במעורבות באירוע.

על פי ממצאי החקירה בתחנת הראל במחוז ירושלים, בין השניים פרץ ויכוח שבמהלכו תקף החשוד את הקורבן ודקר אותו באמצעות מספריים שהחזיק בידו, וגרם לו לחבלות.

בחיפוש שערכו השוטרים אותרו מספריים בתוך שקית שהייתה ברשות החשוד, וככל הנראה שימשו אותו לביצוע הדקירה. היום צפויה המשטרה להביא את החשוד לבית המשפט לדיון בבקשה להאריך את מעצרו.