mako
פרסומת

בגלל עבירות תנועה - הנהג ייפרד מרכב היוקרה

בשבוע שעבר נעצר באזור הגליל נהג בן 30 אחרי שנהג במהירות מופרזת כשהוא בפסילה בב.מ.וו M6 יוקרתית, בשווי 700 אלף שקלים. הנהג נעצר והובא לחקירה, שם הוחלט להשבית את רכבו. בחודשים האחרונים משטרת ישראל החרימה מאות כלי רכב בשווי של עשרות מיליוני שקלים

שמעון איפרגן​
פורסם:
ב.מ.וו שהושבתה
צילום: משטרת ישראל
הקישור הועתק

נסעתם במהירות מופרזת? יש סיכוי שתצרכו להיפרד מהמכונית שלכם לזמן הקרוב, ואולי לתמיד. בחודשים האחרונים משטרת ישראל החרימה מאות כלי רכב, רובם רכבי יוקרה, בשווי של עשרות מיליוני שקלים. הרכבים הוחרמו מנהגים שביצעו עבירות תנועה חמורות כמו נהיגה במהירות מופרזת, נהיגה ללא רישיון, ללא טסט או נהיגה בפסילה.

ביום רביעי האחרון נהג מהיישוב זמר שבשרון נעצר באזור הגליל לאחר שנהג במכונית יוקרתית מהסדרה החדשה של ב.מ.וו, M6, במהירות מופרזת של 136 ק"מ באזור בו מותר לנהוג במהירות של עד 90 ק"ג.

שוטרי יחידת משטרת התנועה בעמקים עצרו את הנהג בן ה-30 בכביש 'קדמת גליל' והוא הובא לחקירה, שם התברר כי הוא נהג כשהוא בפסילה.

רכב היוקרה הושבת על ידי המשטרה ששוקלת להחרים אותו שכן הנהג נסע תחת פסילה. השווי של ב.מ.וו M6 מהסדרה החדשה הוא כ-700 אלף שקל.